Vélemények, háttámlás szobabicikli?
Na éppen itt ülök rajta és tekerem 8-as fokozaton. :))
Rohadt jó, mert lehet közben internetezni, csetelni, nem rezeg annyira a kezed mint a rendes szobabiciklin. Plusz tartja a hátadat.
Viszont nem ugyanott erősít, mint a rendes szobabicikli. Inkább a térd fölötti izmot érzem tekerés közben.
Ha az a kérdésed, hogy vegyél-e ilyet otthonra, akkor szerintem ne. Ahhoz unalmas. Inkább futógépet, az hasznosabb.
Viszont ha mindenképpen kellene valami kis helyfoglalású kardio eszköz (ellipszis tréner, szobabicikli), akkor ez lenne a következő választásom. Ha mindenképpen kell. Szóval: tetszik.
De ari vagy, köszi!
Igen nekem is tetszett, és valahogy tényleg máshogy erősít mint a normál bicaj, jobban az egész testet, pláne, hogy amit én próbáltam, annak még karja is volt. Gerincnek nem terhelő.
Nem veszek, csak annyi minden van a konditeremben, kíváncsi voltam kinek mennyire jött be, mert nekem igen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!