Van értelme, ér ugyan annyit ez a fajta szobabicikli mint a hagyományos?
A szobabringánál sokkal hatékonyabb a valódival tekerni a hegyek között.
Mert a szobabringát bármilor ott hagyhatod, amikor kicsit kényelmetlenné válik a terhelés. Viszont a zsírégetés épp ilyenkor kezdődne igazán!
Kint a természetben rászorít az adott élethelyzet, hogy elfáradtál, de épp bent vahy az erdőben, még haza is kellene jutni onnan.
Feladhatod, de akkor hogy jutsz el hazs?
A másik az az élmény határtalan és nagy erőt ad, hogy kint vagy a természetben és hűt a menetszél. Lefújja rólad az izzadságot.
Már próbáltam télen szobabiciklivel tartani a kondíciót, de általában 5 perc után teljesen leizzadok, elvesztem a motiváltságot, amiért érdrmes tovább ,enni, tovább tekerni, hiszen még mindig ugyanott vagyok.
Azért ez annyira más kint a természetben, hogu ott ha kell akkor 26 órán keresztül is tekerk és mentem már le így Budapestről Debrecenen Berettyóújfalun keresztül egy határmenti kis faluba (Körösszakállra) egy ismerős anyjához, csak tekerhessek a természetben.
Viszont szobabiciklin 5 perc után szakad rólam a víz menetszél hiányában, és értelmetlennek, valódi indok nélkülinek érzem az ehészet.
Végül el is ajándékoztam a szobabiciklit és vettem helyette egy jó szöges téligumit jégre, hogy a téli időszalban se maradjak edzés nélkül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!