Ki miért szeret biciklizni? Vagy miért nem?

én azért is mert gyorsan meek meg száguldok
szeretem még 1 bár bicós cumót is :) ami jól néz ki

1.sokkal gyorsabb mint gyalog
2.erősíti a vádlit, combot
3.tágítja az ereket és a tüdőkapacitást növeli(jobb lesz a vérkeringés)
4.a bicózás egyfajta gerinctorna is
Én nagyon szeretek(csak jó hatása van) ;)

1. Nem vagyok menetrendhez kötve.
2. Élvezem.
3. Egészséges.

szeretem, ahogy falom a kilómétereket, ingyen... a benzinárak az egekben, itt nem kell ilyesmivel foglalkozni. Tetszik, ahogy fúj a szél az aromba, és külön öröm, hogy egészséges. Erősnek érzem magam tőle, szabadságot ad.
Nem szeretek száguldani biciklivel. Egyszer el is tanyáltam, 40km/h-val mentem, olcsón megúsztam, de azért azóta óvatosabb vagyok.
Az esőt azt nem szeretem, meg a nagyon nagy ellenszelet sem. Akkor azért jobban örülnék a kocsinak :D
Én vagyok az elő(vagy egyedüli) aki nem szeret? Vagyis az az igazság, hogy nagyon szeretek, csak nem merek. Mégpedig azért mert kövér vagyok, és félek hogy megnéznek az emberek. Múltkor is mikor rávettem magam, kiröhögtek, és azt mondták, hogy bálna vagyok. :_(
Úgyhogy egyenlőre marad a szobabicikli. Pedig jön a jó idő, olyan jó lenne kint...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!