Shimano MF-TZ21 7 sebességes racsni helyett?
Üdv!
Adott egy bicikli, ezzel a racsnival van szerelve, és e mellé egy:
48/38/28T négyszögtengelyes hajtómű.
119 tengelyhossz
Erősen megkopott, épp cserélném, ha értenék hozzá.
A szétszedésen túl vagyok, de még vásárlás előtt állok.
Nem ismerem a márkákat, és hogy mi mivel passzol össze. Ebben kellene egy kis segítség!
A fent említett Shimano racsni nem vált be, és más fórumozók se írtak róla kielégítőt.
Szóval kellene nekem egy fsza hajtómű,
egy racsni,
és egy lánc.
a segítséget előre is köszönöm!
(7-es) XTR? Az biztos nagyot ütne a vélhetően extrakomoly gépen. :D
Suntour XCM-T428 hajtómű ugyanilyen tengelyhosszra épít (119), 26/36/48 fogas, 6-7-8 sebességes rendszerhez jó, cirka 9e.
Shimano Tourney FC-TY501 hajtómű 121-es tengelyhosszra (azaz itt már monoblokkot is cserélned kell, akkor is ha azt nem tervezted), cirka 7e.
Racsnit írsz (akkor menetes) abból nincs sok lehetőséged, ez a "legfszább", cirka 2x áron, mint a TZ21: Shimano Tourney MF-HG37 13-28-as menetes racsni.
Láncból KMC Z82 vagy Shimano CN-HG71.
---[Plan B]
Vagy mivel félúton vagy a komplett csere irányában, dönthetsz úgy is, hogy cserélsz még első és hátsó váltót, meg váltókarokat is - és mész 8-asra vagy 9-esre. Ott még kapható újonnan "fsza" cucc. :)
Köszi, így komolyabban bele ásva magam a dolgokba, most lett elég...
Kész van, egyébként ez egy munkába járós bicikli, 30 majdnem kifutotta... Még cserélek váltó görgőt, és ennyi.
Gondoltam megúszom egy 10-esből, de gyorsan rá lehet költeni egy kocsi árát, úgyhogy nem is firtatom tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!