Szerintetek menni fog?
Figyelt kérdés
Napi szinten kellene bicikliznem 20 km reggel és délután is ennyit haza?Átlagos ,betonos úton ,nem szoktam rendszeresen biciklizni .
Illetve mennyi idő alatt tudnám megtenni?
Átlag sebességgel?
2017. okt. 30. 11:22
1/4 anonim 

válasza:

Függ a forgalomtól, meg sok mindentől. Ha segít: én 15 km-t városban, közepes tempóban egy óra és tíz perc alatt teszek meg átlagosan. Néha piros lámpánál meg kell állni, néha emelkedőn feltekerni, vagy gyalogosokat kerülgetni a bicikliúton.
2/4 anonim 

válasza:

Kényelmes túrázáskor 20 km/h átlagsebességgel szoktam kalkulálni. Tehát minden 20 km-hez 1 óra úttal számolok.
Munkába járáshoz esetleg csak akkor választanám a kérdésben leírtat ha mindenáron testmozgásra lenne szükségem és jó levegőjű helyen tehetném meg azt a szakaszt. 18...35 évesen simán bírható. Az felett már kényelmesebb lesz az ember.
Fontosnak tartom hogy jó levegőjű legyen a biciklitúra helyszíne. Mert hiába van kerékpárút egy túl forgalmas út mellett, nem ugyanaz az élmény mint mondjuk a Bakony erdei útjain.
3/4 anonim 

válasza:

Én is biciklivel járok dolgozni ~70 km naponta.Nekem a 35 km átlagosan másfél óra.Viszont ha csak 20km-t kellene egyhuzamban tekernem, akkor kicsit jobban hajtanék, az kb. háromnegyed óra alatt meg lenne(jó időben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!