Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » 13/F vagyok, a barátaimmal el...

13/F vagyok, a barátaimmal el szeretnénk menni megkerülni a balatont. (kérdés lent)?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok?

Elmenjünk?

Vagy inkább várjunk még pár évet?

2017. máj. 15. 15:53
 1/2 anonim válasza:
Szerintem várjatok még pár évet
2017. máj. 15. 16:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Gondoljátok át, hogy miként lenne a szállás, hogy lenne-e mellettetek valaki felnőtt is, miből oldjátok meg az étkezést, bírni fogjátok-e, ha nem mit fogtok csinálni, hogy a cuccokat ki fogja cipelni... Mi anno 16 évesen tettük meg a balatonkört, de azt 3 felnőtt kíséretében és pár évvel idősebben tettük... És még így sem volt kismiska... Szóval szerintem gondoljátok meg még egyszer, beszéljétek át otthon is, persze ha elengednek minden meg lesz szervezve akkor oké, de én a helyetekben még várnék 1-2 évet. Az alkalom nem fog elszaladni, és ugyanakkora buli lesz akkor is, pláne ha mondjuk 16-17 évesen már felnőtt nélkül is mehettek.
2017. máj. 15. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!