Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Miért lyukad ki ennyire...

Miért lyukad ki ennyire gyakran a biciklim kereke?

Figyelt kérdés

2 héten belül harmadszor lyukad ki, nem megyek olyan helyen, ami ezt indokolná.

Mivel nem értek ilyenekhez, biciklishez viszem mindig. 1 hete vittem el, kicserélték a belsőt a hátsón, tegnap megint leeresztett 20 perc biciklizés után (aszfalton).

Más biciklis nincs a városban. Múltkor mondtam neki,h nézzék már meg, h mi a gond, vagy h mi szúrja ki, erre azt mondta, h állítólag üvegszilánk volt benne.

Biztos vagyok benne, h vagy rosszul rakják vissza a kereket, vagy nem veszik észre h pl nagyon kopott a külső, mivel elég régi már.

nem tudom, mi lehet még a gond ezeken kívül.

2017. okt. 20. 08:26
1 2
 11/15 kiitos ***** válasza:

Ha szereléskor okozzák a lyukat az azonnal jelentkezik nem egy hét múlva.

Bátran állj neki a gumiszerelésnek. amennyi idő elvinni a szervizbe annyi elég otthon a javításhoz is. Ha út közben kapsz defektet akkor is meg tudod javítani ha nincs a közelben szerelő

2017. okt. 21. 20:15
 12/15 anonim ***** válasza:

Elég hasznos dolog megtanulni defektet javítani, mert nem bonyolult és a legritkább esetben fogsz szerviz közelében defektet kapni.

A felniszalagot még nem írta senki. Az is lehet túl keskeny (rossz méret), vagy már átvágta a felnifurat kis pereme, átszúrta a küllő vagy kikoptatta a küllőanya és már nem látja el a feladatát. Felpumpálni lehet fel lehet, de hamar kilyukad utána.

2017. okt. 22. 16:42
 13/15 A kérdező kommentje:

egy apró lyuk volt a belsőn, mintha tüske szúrta volna ki.

a külsőben nem volt semmi, viszont apró lyukak vannak már rajta, de annyira nem kopott még.

2017. okt. 24. 06:56
 14/15 szlory ***** válasza:

Opciók:

1- pech

2- nem megfelelően választott külső

3- elöregedett külső és/vagy belső

4- szerelési probléma, bent hagyott külső tárgy v. becsípett belső

5- alacsony keréknyomás

6- púder hiány / felniszalag hiba / szelephiba is lehet

2017. okt. 24. 10:01
 15/15 A kérdező kommentje:

odafigyeltem a keréknyomásra is már, de most meg hátsó gyorsabban ereszt, mint az első.

1x kellett megragasztani azóta, mert kilyukadt. már csak az lehet, h nem jó a külső, apró lyukak vannak rajta etc.

minden mást kihúztam a listán.

2017. okt. 31. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!