Miért lyukad ki ennyire gyakran a biciklim kereke?
2 héten belül harmadszor lyukad ki, nem megyek olyan helyen, ami ezt indokolná.
Mivel nem értek ilyenekhez, biciklishez viszem mindig. 1 hete vittem el, kicserélték a belsőt a hátsón, tegnap megint leeresztett 20 perc biciklizés után (aszfalton).
Más biciklis nincs a városban. Múltkor mondtam neki,h nézzék már meg, h mi a gond, vagy h mi szúrja ki, erre azt mondta, h állítólag üvegszilánk volt benne.
Biztos vagyok benne, h vagy rosszul rakják vissza a kereket, vagy nem veszik észre h pl nagyon kopott a külső, mivel elég régi már.
nem tudom, mi lehet még a gond ezeken kívül.
Ha szereléskor okozzák a lyukat az azonnal jelentkezik nem egy hét múlva.
Bátran állj neki a gumiszerelésnek. amennyi idő elvinni a szervizbe annyi elég otthon a javításhoz is. Ha út közben kapsz defektet akkor is meg tudod javítani ha nincs a közelben szerelő
Elég hasznos dolog megtanulni defektet javítani, mert nem bonyolult és a legritkább esetben fogsz szerviz közelében defektet kapni.
A felniszalagot még nem írta senki. Az is lehet túl keskeny (rossz méret), vagy már átvágta a felnifurat kis pereme, átszúrta a küllő vagy kikoptatta a küllőanya és már nem látja el a feladatát. Felpumpálni lehet fel lehet, de hamar kilyukad utána.
egy apró lyuk volt a belsőn, mintha tüske szúrta volna ki.
a külsőben nem volt semmi, viszont apró lyukak vannak már rajta, de annyira nem kopott még.
Opciók:
1- pech
2- nem megfelelően választott külső
3- elöregedett külső és/vagy belső
4- szerelési probléma, bent hagyott külső tárgy v. becsípett belső
5- alacsony keréknyomás
6- púder hiány / felniszalag hiba / szelephiba is lehet
odafigyeltem a keréknyomásra is már, de most meg hátsó gyorsabban ereszt, mint az első.
1x kellett megragasztani azóta, mert kilyukadt. már csak az lehet, h nem jó a külső, apró lyukak vannak rajta etc.
minden mást kihúztam a listán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!