Miért lyukad ki ennyire gyakran a biciklim kereke?
2 héten belül harmadszor lyukad ki, nem megyek olyan helyen, ami ezt indokolná.
Mivel nem értek ilyenekhez, biciklishez viszem mindig. 1 hete vittem el, kicserélték a belsőt a hátsón, tegnap megint leeresztett 20 perc biciklizés után (aszfalton).
Más biciklis nincs a városban. Múltkor mondtam neki,h nézzék már meg, h mi a gond, vagy h mi szúrja ki, erre azt mondta, h állítólag üvegszilánk volt benne.
Biztos vagyok benne, h vagy rosszul rakják vissza a kereket, vagy nem veszik észre h pl nagyon kopott a külső, mivel elég régi már.
nem tudom, mi lehet még a gond ezeken kívül.
most h újra megnéztem, nem is tűnik annyira kopottnak a külső.
ennek a defektvédett külsőnek utánanézek, csak attól tartok, h vmit a szervizben csesznek el.
Mindezek melett a alacsony gumi nyomás is okozhat defektet. -Ami "felütéses" defektet okoz. Ott nincs mit tenni...kemenyebbre kelett volna fujni a gumit.
Lehet még becsipődéses is ami igen ritka.-a felni és a külső közé szorult belső, nagyon 2balkezes szerelő. Illetve itt is bejàtszhat az alacsony nyomás,de ehez azért balszerencse is kell.
És lassu defekt ami pedig elég alajas dolog. -lassan eresztő gumi víz alatt tartva nem gyöngyözik...csak lassan ereszt 1-1 buborékot,de így 1-2 nap alatt "magától" leereszt.
Lletve vannak ilyen időszakok,egy időben én is hetente kaptam defektet. Aztàn volt amikor 1évyig semmi.
Volt ismerösöm aki 100km alatt kapott 3defektet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!