Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Gáz ha férfiként női biciklim...

Gáz ha férfiként női biciklim van?

Figyelt kérdés
Annyira gáz lenne ez? Egyáltalán látszik ez rajta? Bárkit "megszóltak" már érte? Vagy valaki észrevette?

2017. szept. 27. 00:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy szóltak, nekem is az van. Könnyebb átlépni mint azt a keresztbe rakott vascsövet.
2017. szept. 27. 01:01
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
A férfi bicikli tök hülyeség. Sokkal nehezebb róla leszállni, főleg, ha a hátsó ülésben viszem a gyereket is. Ezért én is nőit használok, sokkal praktikusabb.
2017. szept. 27. 01:12
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem az, a minap is láttam egy fickót ilyenen. Nem is értem, miért női, egyszerűen csak sokunknak egyik vagy másik a praktikusabb, szimpatikusabb (én nő vagyok, de nem érdekelne akkor sem, ha férfi lennék).

Ízlésbe belekötni elég fura, szerintem.

Az a gáz, ha valaki annyira férfi, hogy nem néz rá a virágra, nem használ ajakírt, ha kell is meg ilyenek :) Semmi férfiatlan nincs a női bicikliben.

2017. szept. 27. 02:06
 4/12 anonim ***** válasza:
38%

Férfi vagy?

Van kerékpárod?

Ha mindkettő 'igen', akkor az a kerékpár férfi(é) kerékpár.

2017. szept. 27. 05:46
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz, legkozelebb én is noire cserelem, mert ha felpakolom a csomagtartot, néha beleakad a lábam felszálláskor.
2017. szept. 27. 06:04
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok. Az se zavarna, ha rózsaszín lenne alattad, a férfi azon is férfi! Ne érdekeljen a forma, csak használd sokat!
2017. szept. 27. 07:04
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem személy szerint nem tetszik a váz geometriája, meg ELVILEG a nők átlagos karhosszúsága, magassága eltérő és ezt figyelembe veszik szerintem bicikligyártásnál is. De ha neked passzol a méret és kényelmes, akkor használd egészséggel. Aki ilyen miatt cikiz, az pont olyan primitív ember, akinek nem kell foglalkozni a véleményével. tény, hogy a női vázakat könnyebb átlépni és abban is van igazság, hogy csomagtartó megpakolása esetén férfi váznál beleakadhat a csomagba a lábad. Szóval én magam nem vennék női vázas bringát, mert nem okoz gondot a fel-le szállás, de totál meg tudom érteni, ha valaki nőit választ. Én nem cikizném.
2017. szept. 27. 09:52
 8/12 szlory ***** válasza:
100%

Ez falusi szívatás szokott általában lenni. Nekem is van női vázas bringám, gyerekülés miatt. Nem egészséges Chuck Norrisos pörrrgőrúgással kínálni a gyereket minden le-fel szállásnál. :)

Amúgy jó ha tudod, vannak "unisex" vázak is, ill. "sloping" férfivázak, ha azon jobban érzed magad.

Amúgy igaz, hogy ILLIK a női váz geometriánál a női testalkatot is figyelembe venni, szóval ez is egy ellenőrizendő pont - azonban rövidebb távokon semmi akadály használni, max. stucnit/kormányt kell alakítani a magad ízére.

Azt is figyelembe lehet venni, hogy az ilyen alacsonvázas bicóknál jóval nagyobb a csavaró stressz, ami a vázat éri, mivel nincs ami a nyeregcső tetejét összekötné a fejcső tetejével - így tekeredhet. Különösen alu váznál ciki, hogy egyszer majd elreccsen, aztán biceghetsz haza vele.

Ezek figyelembe vételével dönts. A kinézetet tojd le, nem gáz az.

2017. szept. 27. 10:25
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem gáz, amúgy meg kit érdekel hogy más mit mondd erre? Évekkel ezelőtt vettem egyik barátnőmnek egy nagyon baba csajszis montit. A lány már rég nincs meg, de a bringa itt van a pincémben, aktuális barátnőim szokták hajtani, ha érdekli őket. Viszont olyan jó a canga, hogy gyakran szoktam vele járni, és annak ellenére, hogy nagyon lányos a színe, kábé baromira nem érdekel hogy ki mit mond vagy gondol rólam. Amúgy meg szerintem az emberek nem is foglalkoznak az ilyesmivel, mindenki megy a saját dolga után...
2017. szept. 27. 23:04
 10/12 Dreigang ***** válasza:

Évekig nyúztam Bp. belvárosban egy 60'-as évek-beli Victoriát. El is "reccsent" alattam, ahogyan elébb említették, de már törötten találtam, magam hegesztgettem, forrasztottam, de hozzáteszem: rosszul.

Ebből a szempontból nincsen férfi, vagy női bringa. A "női" jelző azért terjedt el, mert az átlépő vázasakon a hölgyek szoknyában is hajthattak, az enyémen is van pl. perforáció a hátsó sárvédőn, ahova a ruhavédő háló jön. Magas vázcső háromszögezés= nagyobb vázmerevség, ezért nem látni átlépő vázasakon versenyzőket (kivéve pl. engem a városban :-)), a támasztása is egyszerűbb, és a felső csőnél megfogva a cipelése is jóval könnyebb, vállra vehető.

Victoriám, vagy az igen férfias megjelenésű 49'-es, átlépő vázas Csepelem nyergében még sosem éreztem magam nőnek férfi létemre, és még senki sem jelzett stílustörést. Érdekes egyébként, hogy a gyerekkori színvilágot (rózsaszín= lány, kék= fiú) mennyire nyomják rá a vázakra jelezve, hogy egy bringa milyen nem számára készült méreteit illetően: vázméret/vázgeometria, nyeregszélesség. Ha persze egy ilyen példányt fogunk ki világos alapon rózsaszín virágokkal a vázon, akkor az már nagy valószínűséggel hölgyeknek szánt modell:-)

2017. szept. 28. 01:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!