Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ez milyen teljesítménynek számít?

Ez milyen teljesítménynek számít?

Figyelt kérdés

Úgy döntöttem valamit kezdeni akarok magammal. Egy kis biciklizéssel indítottam a mínuszbol.

A kondícióm körülbelül nulla alatt van!!! Szeretnek majd futni is, csak először biciklivel szoktatom magam egy kicsit.

Szerintetek ez elsőre, nulla edzessel, nulla felkészüléssel nagyon rossz? 22 eves lány vagyok.

[link]

2017. aug. 27. 17:56
 1/7 anonim ***** válasza:
ez nem rossz, egyáltalán..bár ez a kalória kalkulátor elég durván számol. 17 kilométeren ennyi kalóriát max úgy égetnél, ha a mount everestet másznád meg bringával és téglával telirakott hátizsákkal 50 fokban szembeszélben :D de maga a teljesítményed elég jó, már csak egy kicsit fejlődnöd kell, de idővel úgyis egyre tovább bírod/ez a táv gyorsabban fog menni. de a 21km átlag nem rossz. milyen bringával mentél?
2017. aug. 27. 18:02
 2/7 A kérdező kommentje:

Egy sima mountain bike.

Remelem a többi adatot jól számolta. Futotars alkalmazás.

2017. aug. 27. 18:15
 3/7 anonim ***** válasza:
azok nagyjából pontos adatok lehetnek..de ajánlom a Strava alkalmazást. tök jó, mér mindent amit akarsz, meg összehasonlíthatod az adott úton a teljesítményedet másokéval, feltöltheted a túráidat face-re stb. Meg ha annyira biciklizni szeretnél pár ezer forintért keress szerintem egy vezeték nélküli computert. sebességet, menetidőt, összes megtett km-t, túra távolságot, órát, meg valamiféle kalóriát is számolnak az alap gépek is. nem kell a 20ezres. én amikor kezdtem kb a 20 km volt 45-50 perc de pasi vagyok, én is mtb vel mentem..mit szeretnél elérni a biciklizéssel? egyre nagyobb távokat? fogyást? vagy csak úgy tekersz, mert jól esik?
2017. aug. 27. 18:27
 4/7 A kérdező kommentje:
Leginkább fogyni szeretnek. Vagyis inkább formásodni. Meg jó feszültségoldo.
2017. aug. 27. 18:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Érdekes..mindenki a fogyás miatt kezdi el, meg hogy bizonyítson magának stb, de ezt a feszültségoldást nagyon kevesektől hallom. pedig tényleg nagyon jól működik. Akkor sok sikert a céljaidhoz!
2017. aug. 27. 19:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja meg még annyival kiegészíteném a válaszomat, hogy a fogyás elérhető, de formásodni nem igazán fogsz, vagy csak aránytalanul. Valami súlyzós edzés lenne a megfelelő arra a célra. nem tudom csinálod-e azt is mellette, csak eszembe jutott.
2017. aug. 27. 19:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2017. aug. 27. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!