Ez milyen teljesítménynek számít?
Figyelt kérdés
Úgy döntöttem valamit kezdeni akarok magammal. Egy kis biciklizéssel indítottam a mínuszbol.
A kondícióm körülbelül nulla alatt van!!! Szeretnek majd futni is, csak először biciklivel szoktatom magam egy kicsit.
Szerintetek ez elsőre, nulla edzessel, nulla felkészüléssel nagyon rossz? 22 eves lány vagyok.
2017. aug. 27. 17:56
1/7 anonim válasza:
ez nem rossz, egyáltalán..bár ez a kalória kalkulátor elég durván számol. 17 kilométeren ennyi kalóriát max úgy égetnél, ha a mount everestet másznád meg bringával és téglával telirakott hátizsákkal 50 fokban szembeszélben :D de maga a teljesítményed elég jó, már csak egy kicsit fejlődnöd kell, de idővel úgyis egyre tovább bírod/ez a táv gyorsabban fog menni. de a 21km átlag nem rossz. milyen bringával mentél?
2/7 A kérdező kommentje:
Egy sima mountain bike.
Remelem a többi adatot jól számolta. Futotars alkalmazás.
2017. aug. 27. 18:15
3/7 anonim válasza:
azok nagyjából pontos adatok lehetnek..de ajánlom a Strava alkalmazást. tök jó, mér mindent amit akarsz, meg összehasonlíthatod az adott úton a teljesítményedet másokéval, feltöltheted a túráidat face-re stb. Meg ha annyira biciklizni szeretnél pár ezer forintért keress szerintem egy vezeték nélküli computert. sebességet, menetidőt, összes megtett km-t, túra távolságot, órát, meg valamiféle kalóriát is számolnak az alap gépek is. nem kell a 20ezres. én amikor kezdtem kb a 20 km volt 45-50 perc de pasi vagyok, én is mtb vel mentem..mit szeretnél elérni a biciklizéssel? egyre nagyobb távokat? fogyást? vagy csak úgy tekersz, mert jól esik?
4/7 A kérdező kommentje:
Leginkább fogyni szeretnek. Vagyis inkább formásodni. Meg jó feszültségoldo.
2017. aug. 27. 18:32
5/7 anonim válasza:
Érdekes..mindenki a fogyás miatt kezdi el, meg hogy bizonyítson magának stb, de ezt a feszültségoldást nagyon kevesektől hallom. pedig tényleg nagyon jól működik. Akkor sok sikert a céljaidhoz!
6/7 anonim válasza:
Ja meg még annyival kiegészíteném a válaszomat, hogy a fogyás elérhető, de formásodni nem igazán fogsz, vagy csak aránytalanul. Valami súlyzós edzés lenne a megfelelő arra a célra. nem tudom csinálod-e azt is mellette, csak eszembe jutott.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2017. aug. 27. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!