Ez jó teljesítménynek számít?
2 hónapja járok futni, eddig összesen 4 km-t tudtam futni, fél óra alatt. Ekkor még mindig meg kellett állnom 5 percenként mert már nem bírtam tovább és pár percet sétáltam.
Aztán egy idő után fejlődtem, már alig álltam meg (a táv és az idő maradt ugyanannyi).
Később növeltem a távot 5,6 km-re, amit 40 perc alatt futottam le.
Most pedig, életemben először, sikerült úgy lefutnom a távot, hogy egyszer sem álltam meg. Csak akkor, amikor a táv feléhez értem, hogy visszaforduljak, de akkor is csak 2-3 percet pihentem.
Jónak mondható ez a teljesítmény? Magamhoz képest, nem pedig profi futókhoz képest! :D
Egy kezdő, fogyni akaró lány :)

az brutál, és tesi órán is a sor végén kullogok mikor a suli körül kell futni 2 kört :D
szval szerintem jó eredmény :)

Huh köszi, nem gondoltam volna, hogy ilyen jó! :)
Már módosítottam! :)

Alapból nem tudtál futni, de ez nem szégyen, sokan nem bírnak.
Azonban, a szervezeted hamar alkalmazkodik az új körülményekhez, ügyesen fejlődtél, és tényleg komoly előrelépést tettél mindössze 2 hónap alatt. Ez a fejlődés, tényleg jó, csak így tovább. Az az abszolút szép, hogy mindez idő alatt fogytál? fogyás alatt nehéz fejlődni, de látom megoldottad.. :) Grat.
Köszi! :)
Sajnos csak 2 kilót fogytam eddig, de legalább az is valami! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!