Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ti hogyan találtatok bringázás...

Ti hogyan találtatok bringázáshoz társakat?

Figyelt kérdés
2017. aug. 21. 23:12
 1/7 anonim válasza:
Ha haverok nincsenek benne akkor elmész egyedul, biciklisávba,kerékpárutra mesz es lesed hogy kik vannak bicajon ha szimpi akkor szolj hozza pl hogy merre megy vagy hogy elmentek e valahova inni valamit vagy csak ugy pihenni:) ez eleg kozvetlen nyitott de en ilyen vagyok es hiddel akadt mar par csaj horogra ;) meg amugy fiuk is :F
2017. aug. 22. 00:28
 2/7 anonim ***** válasza:

Sehol, jobb szeretek egyedül bringázni.

Engem kimondottan zavarna, ha random bringás elkezdene "zaklatni" tekerés közben.

2017. aug. 22. 10:24
 3/7 A kérdező kommentje:

2.: Hát akkor vegyél fel egy "ne zaklassatok" feliratú pólót, vagy költözz lakatlan szigetre... De szerintem póló nélkül sem fog senki sem hozzád szólni.

Az 1.-esnek pedig köszönöm az értelmes válaszát.

2017. aug. 22. 10:38
 4/7 anonim válasza:
Nincs mit. Csak lazának kell lenni es ha ugyvan lokni valami dumat nekik :) mindenkinek kell egy kis tarsasag lesz ott tars hiddel ;)
2017. aug. 22. 10:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is jobb szeretek egyedül biciklizni, mert közben a zenehallgatás sok erőt ad :) meg el szoktam gondolkodni. ha odatekernél mellém beszélgetni, nem hajtanálak el, de kellemetlen lenne, hogy egy idegennel el kell beszélgetnem a túrából hátralevő 8 órában..persze van közös érdeklődési kör, a biciklizés, de arról nem sokat tudnék beszélni.

De ez én vagyok, meg persze még rajtam kívül néhány ember..vannak nyitottabb társas lények, akik szivesen bringáznak csapatban és ahogy az első válaszoló javasolta, úgy találhatod meg őket

2017. aug. 22. 15:15
 6/7 anonim ***** válasza:
(most nézem, hogy a 2.válaszoló is 72% de ő nem én vagyok) :D nehogy bolondnak nézzetek hogy kétszer válaszolok ugyanarra
2017. aug. 22. 15:16
 7/7 anonim válasza:
Fuck ramtetted a gatlast ma elment egy fiu is meg egy lany is mellettem bicajjal egyedul es nem mertem hozzaszolni.. :/
2017. aug. 22. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!