Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Holnap (Vasárnap 08.13) el...

Holnap (Vasárnap 08.13) el merjek indulni balaton kerulesre? Csak az ido miatt kerdezem.

Figyelt kérdés

2017. aug. 12. 18:22
 1/5 A kérdező kommentje:
3 nap alatt kerulnem meg.
2017. aug. 12. 18:22
 2/5 csehta válasza:
Mi itt vagyunk Szepezden, de nagyon öaaze-vissza idő van, így én nem indulnék el a helyedben.
2017. aug. 12. 18:39
 3/5 anonim ***** válasza:
én se indulnék el, főleg nem 3 naposra. amilyen idő van most, vagy 40 fok van vagy orkán erejű szél és szakadó eső. Ha egy nap alatt bírod, az nem annyira kockázatos, de még úgy is kellemetlen lehet, ha erős szélben kell tekerni, vagy elkap az eső. meg gondolom azért akarod 3 naposra, hogy tudj nézelődni is, nem csak tekerni mint a barom ahogy én tenném :D
2017. aug. 12. 20:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Egyedul en is lenyomnam 10ora alatt de most baratnovel megyunk:0 szerintem elindulunk igy is mert mar regota tervezzuk. Mondjuk satrazni fogunk :"D
2017. aug. 12. 22:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Nézegesd rendszeresen az ECMWF modelleket, néhány napos előrejelzésben talán a legprofibb anyag:

[link]

2017. aug. 13. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!