Melyik biciklit vegyem meg?
156 cm magas vagyok, mekkora vázméret lenne megfelelő nekem? csak városban gurulnék vele nem akarok túl drágán venni se de nincs viszonyítási alapom, hogy mennyi a reális ár érte, Cruiserre gondoltam elsősorban.
A 156 centihez nagyon kis vázat kell találnod (nyeregcső méretben kifejezve egy városi bicajt ez kb 47 centis méret).
Lehet cruiser, de figyeld meg, hogy ezek dögnehezek és 1 sebességesek, így csak rövid távokra (1-2 km) javasolnám neked.
Ha van 50-60e Ft-od, szerintem vágj bele használtba! Régi bicajok között is találni szépeket, legfeljebb arra készülj, hogy át kell nézetni vagy magadhoz alakíttatni (ami 0-10e Ft között mozog átlagosan).
Ha megengeded, nézz rá pl. erre: [link] 35e Ft, váltós, pici méret, 24-es kerékkel, szerintem ez jól áll neked és suhanós is. Maximum a kormányából lehet, hogy egy íveltebbet tetetnék fel, de ki tudja, milyen az ízlésed. :) Ennél a srácnál (céges, nyugi, nem valami lopott mutyi, számla/adásvételi megoldott) amúgy szerdánként van friss szállítmány. De tőlem máshol is veheted, a lényeg, hogy én valami ilyen szépséget képzelnék el, mint egy böszme krúzert, ami jól néz ki, csak ne kelljen sokat rajta ülni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!