Szerintetek a kettő közül melyik biciklit vegyem meg?
Ez 20 ezer pénzbe kerül, van rajta lámpa meg üdítőnek hely és sárvédő is: [link]
És ez szintén annyi de teleszkópos, viszont a kormány sérült. Mennyibe kerülne a sérülését javítani? A keretem tíz ezer pénz rá pluszban. [link]
Utolsó, megnéztem amiket küldtél hát nem tudom, ezeken nincs sárvédő meg lámpa se de nem tűnnek olyan rossznak.
A teleszkópos biciklit azért néztem ki mert sebességmérő van rajta és olyanom még sose volt biciklin.
Még mindig nem tudok dönteni ez a helyzet.
ilyen mezei mtb-re sárvédőt kapsz 1000pénzért, egy olcsó de abszolút jó lámpaszettet kapsz teszkóban 1000ft ért... egy gagyi sebességmérőt is kapsz 2000ft-ért... ne az ilyen alap kiegészítőket tekintsd mérvadónak légyszíves, hanem az olyan apró minőségbeli tényezőket, amiken konkrétan múlhat az életed attól a pillanattól kezdve, hogy ráülsz...
de hangsúlyozom, hogy ezek közül a roncsok közül egyiket sem venném meg mert egyik sem ér annyit, hogy pénzt adj érte...
Ha megmondod mire, és milyen terepviszonyok között szeretnéd használni, akkor nagyobb eséllyel tudunk tanácsot adni..
egyébként 20.000+10.000 red van ha jól értem?
tehát van 30.000red... decatlonban árulnak 30.000 pénzért ilyet:
én a télen vettem egy ilyet, mert kemény télre számítottam, és nem akartam a 350.000res meridámat megzabáltatni télen a sóval munkába járás közben...
Ez a kecske, bár azért vettem, mert nyugodtan tönkremehet, abszolút kellemes csalódás volt, a télen beleraktam 2500km-t és 2 defektel megúsztam valamint egy kis nyolcassal a hátsóban. ez nem kis teljesítmény, egy ilyen árkategóriás kerékpártól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!