Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Vegyem meg ezt a Merida...

Vegyem meg ezt a Merida ossztelos biciklit ennyiert?

Figyelt kérdés

[link]

Sziasztok! Kerdeztem mar ezen az oldalon es azt javasoltak, hogy hasznalt kerekpart vegyek, ujat olcson ne. Tegnap a hirdeteseket bongesztem es megtetszett nekem ez a bicikli. Megbizhatonak tunik mert markas es Shimano a valto rajta.

A masik amit kineztem egy Eurobike markaju, de arrol sose hallottam meg: [link]

Nincs sok penzem de jo minoseget akarok, ezert nem teszkoban veszek biciklit, hanem hasznaltat.

#Merida #Shimano #osszteleszkopos
2013. júl. 14. 18:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Mind a kettő tescós hulladék,a merida matricát utólag rakták rá.Ezeket meg ne vedd fosadék mind a kettő.
2013. júl. 14. 18:49
 2/3 anonim ***** válasza:

mind2 xar...XD

Szeretem ha valaki tecsos szutykot akar venni, sikerul meggyozni aztan hogy inkabb egy minosegi hasznalt mint egy uj tcsos, de erre????

1nap mulva linkelgetik a megsz@rabb hasznalt ugyanoan tescos szemeteket.....:O

Inkabb rollert vegyel..mostanaban az raj dolog

2013. júl. 14. 19:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Merida ... persze...xd ahogy írták,áruházi szarok. Pont ilyeneket árulnak a tescoban meg a többi zsidó helyen. 5 fillért nem ér egyiksem!
2013. júl. 14. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!