Vegyem meg ezt a Merida ossztelos biciklit ennyiert?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kerdeztem mar ezen az oldalon es azt javasoltak, hogy hasznalt kerekpart vegyek, ujat olcson ne. Tegnap a hirdeteseket bongesztem es megtetszett nekem ez a bicikli. Megbizhatonak tunik mert markas es Shimano a valto rajta.
A masik amit kineztem egy Eurobike markaju, de arrol sose hallottam meg: [link]
Nincs sok penzem de jo minoseget akarok, ezert nem teszkoban veszek biciklit, hanem hasznaltat.
2013. júl. 14. 18:14
1/3 anonim válasza:
Mind a kettő tescós hulladék,a merida matricát utólag rakták rá.Ezeket meg ne vedd fosadék mind a kettő.
2/3 anonim válasza:
mind2 xar...XD
Szeretem ha valaki tecsos szutykot akar venni, sikerul meggyozni aztan hogy inkabb egy minosegi hasznalt mint egy uj tcsos, de erre????
1nap mulva linkelgetik a megsz@rabb hasznalt ugyanoan tescos szemeteket.....:O
Inkabb rollert vegyel..mostanaban az raj dolog
3/3 anonim válasza:
Merida ... persze...xd ahogy írták,áruházi szarok. Pont ilyeneket árulnak a tescoban meg a többi zsidó helyen. 5 fillért nem ér egyiksem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!