Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hány kilométert kell biciglizz...

Hány kilométert kell biciglizzek ahozz, hogy elérjek - kilót?

Figyelt kérdés
Tehát PL: 10 kilóméter, 1 kiló mínusz.Ilyesmire gondolok.
2017. jún. 24. 13:52
 1/6 anonim ***** válasza:
1000 kilométer, 1 kg minusz
2017. jún. 24. 13:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Ezt hogy gondolod? Ha ez ilyen egyszerű lenne akkor nem lennének elhízott emberek!

Most gondolj már bele ha egy nap letekersz 100km akkor fogysz 10 kilót és egy nap alatt meg van oldva minden?

Nincs ilyen.

2017. jún. 24. 14:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Egy vicc is eszembe jutott:

"Anyám 60 éves korában elkezdett napi rendszerességgel sétálni, minden nap 5 kilométert . Most 82 éves, és fogalmunk sincs, hol van."

2017. jún. 24. 14:57
 4/6 anonim ***** válasza:
ahhoz hogy így lefogyjál 40 km körüli távokat kéne napi szinten letekerni, min. 25 km/h átlagsebességgel, alsó hangon. 1 óra normál tempójú futás többet ér. Meg persze fontos a kaja, cukor fehér pékárú nuku, szénhidrát úgy max. 2,5g testsúlykilogrammonként. (tehát ha vagy 60 kg akkor max. 150 g)
2017. jún. 24. 15:26
 5/6 TR75 ***** válasza:

Az intenzitástól és a körülményektől is függ.

Ha csak simán tekersz 10-12 km/órás sebességgel 20 fokban, akkor abból nem nagyon lesz fogyás.

Ha a fordulatszámot növeled (tehát hogy milyen gyorsan tekered a pedált), akkor esélyesebb a dolog. Nem a távolság a lényeg, hanem a tekerés intenzitása. Tehát viszonylag alacsonyabb sebesség mellett gyorsabb tekerés (elöl kisebb tárcsa, hátul nagyobb fogaskerék) több energiát vesz el, jobb eséllyel fogysz.

Simán lemehet 40-50 kilométer alatt 2 kiló, bár ennek egy része biztosan víz, folyadékpótlással ez visszajön.

És, ahogy az előttem lévő is írta, a kaja tényleg lényeges.

2017. jún. 24. 15:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Én annyit tudok nyilatkozni, hogy egyszer nagyjából egy év alatt letekertem 10.000 kilómétert. Normál módon táplálkoztam, semmi különös diéta, talán kevesebb csokit, meg túrósbuktát ettem, és 8-10 kilót fogytam.
2017. jún. 26. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!