Mire figyeljünk használt kerékpár vásárláskor (Ócskás piacon)?
Első sorban városi használatra kell, de olyan varosban lakom ahol elég meredek kapaszkodok vannak, egy sima városi biciklivel kikopom a tüdőmet (6 sebességes). Sima területen szeretek gyorsan menni, de van hogy kátyúkkal teli helyen megyek ilyenkor nem ártana hátsó teleszkóp, főleg ha háti zsákkal vagyok. A fék is nem art ha nagyon jó, sok barom arcú, a bicikli utat használja, babakocsi tologatásra, kutya sétáltatásra.
Csak az utóbbi időben, kezdtem el biciklizni, városi önkiszolgálós bringával(amíg félre nem érti valaki, egy egy szolgáltatás a varosban).
Gondoltam egy sajátra 130000 - 200000 között, de nem merek ilyennel indítani, legjobban attól felek hogy ellopjak és ki adtam érte egy csomó pénzt.
Mire figyeljek, oda és mennyiért lehet egy jó biciklit vásárolni erre a célra ménnel olcsóbban. ?
Olcsóbb első teleszkópos és tárcsa fékes meri dákról mi a elemlényetek, kb. ugyan abban az árban mint a Dechatlon os Roadrider 540. 125 -145 között van romabarátban, latom ragyaromszagon 165-169
big 7 C,D ket nézegettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!