Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mire figyeljünk használt...

Mire figyeljünk használt kerékpár vásárláskor (Ócskás piacon)?

Figyelt kérdés

Első sorban városi használatra kell, de olyan varosban lakom ahol elég meredek kapaszkodok vannak, egy sima városi biciklivel kikopom a tüdőmet (6 sebességes). Sima területen szeretek gyorsan menni, de van hogy kátyúkkal teli helyen megyek ilyenkor nem ártana hátsó teleszkóp, főleg ha háti zsákkal vagyok. A fék is nem art ha nagyon jó, sok barom arcú, a bicikli utat használja, babakocsi tologatásra, kutya sétáltatásra.

Csak az utóbbi időben, kezdtem el biciklizni, városi önkiszolgálós bringával(amíg félre nem érti valaki, egy egy szolgáltatás a varosban).

Gondoltam egy sajátra 130000 - 200000 között, de nem merek ilyennel indítani, legjobban attól felek hogy ellopjak és ki adtam érte egy csomó pénzt.

Mire figyeljek, oda és mennyiért lehet egy jó biciklit vásárolni erre a célra ménnel olcsóbban. ?

2017. jún. 22. 12:35
 1/5 anonim ***** válasza:
A hátsó teló akrobatikára kaszkadőrködésre való . Civil használatban árt . Olyan első teló kell ami zárható . Vegyél megkímélt használtat 80 körül és alakítsd át elképzelés szerint . Esetleg Dechatlon 540-at 120 ezerért , azon a nyerget kormányt stb esetleg a gumit érdemes cserélni de az nem biztos . Fain erős zár kell rá és otthon lakásba tartsd ne közös tárolóba pincébe . Spar egyéb helyen is bent le tudod zárni . Tolvaj - kutya stb ellen vegyél KO parikasprét ...
2017. jún. 22. 14:03
 2/5 A kérdező kommentje:
linkelnel egy ket jo zarat :) ?
2017. jún. 22. 15:23
 3/5 A kérdező kommentje:

Olcsóbb első teleszkópos és tárcsa fékes meri dákról mi a elemlényetek, kb. ugyan abban az árban mint a Dechatlon os Roadrider 540. 125 -145 között van romabarátban, latom ragyaromszagon 165-169

big 7 C,D ket nézegettem

2017. jún. 22. 17:16
 4/5 A kérdező kommentje:
* akarom mondani romániban ... k*** jó ez hibajavító és még humor érzéke is van....
2017. jún. 22. 17:18
 5/5 A kérdező kommentje:
* Romániában
2017. jún. 22. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!