Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen kerékpárt vegyek?

Milyen kerékpárt vegyek?

Figyelt kérdés
Tervezem egy kerékpár vásárlását a közel jövőben, egészségesebb életmód, és diéta miatt. Egy 175 cm-er magas túlsúlyos férfinak kizárólag aszfaltos úton használathoz milyen típusú kerékpárt ajánlott? MAximális keretem 60-70000ft, de az sem baj ha használt. Igazából csak a típus érdekel, mert egy bmx-en nem igazán tudom magam elképzelni :D

2017. jún. 14. 12:34
1 2
 11/13 anonim válasza:
ezek a decatlanos bringák inkább eladásra készültek :) bár ha valakinek nincs viszonyítási alapja pl nem ment még valami speci vagy cannondale fullso bringával akkor talán jó lehet, viszont nagyon kell kímélni :)
2017. jún. 16. 07:17
 12/13 anonim válasza:
fullos*
2017. jún. 16. 07:17
 13/13 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm mindenkinek a sok okosságot! Úgy döntöttem, hogy várok egy kicsit, és inkább kitolom a keretet pár 10 ezer forinttal, de ha veszek akkor már jót vegyek. Addig is van egy bicajunk, pontosabban a páromé, addig használom azt. Az egy ilyen típusú kerékpár:

[link]

2017. jún. 16. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!