A belső gumi, belső felnivel érintkező részén mik ezek a vágásnyomok?
Figyelt kérdés
Sok van belőle.Kb 5cm hosszú 1mm széles,olyan mintha késsel valaki megpróbálta volna szétvágni.2017. jún. 12. 10:00
1/7 anonim válasza:
Vettél egy belsőt újonnan és így néz ki?
Lehet nem kellett volna megvenned...
Vagy a bringádban lett már ilyen? Hát akkor vizsgáld meg a felnidet...
2/7 A kérdező kommentje:
4600km-t futott.A felnit megvizsgáltam,és semmi különöset nem láttam rajta.
2017. jún. 12. 16:10
3/7 anonim válasza:
Felütéses defekt, a felni kicsípte mikor a külső és a felni közé szorult a belső. Vagy csak simán régi volt, ennyit bírt az anyag.
4/7 Wadmalac válasza:
Szerintem a gumi "varrata" kezd szétnyílni.
A vulkanizáló prés felek találkozásánál ott egy olyan csík, mint a fröccsöntési sorja, az elöregedő vagy rosszabb minőségű belsők hajlamosak ezeknél szétnyílni. Itt látszanak ezek a csíkok:
Nekem DT belső márt nyílt szét a végtelenítésénél is.
6/7 Wadmalac válasza:
Vagy az, amit írtam, vagy a küllővédő szalag pereme éles és kiáll, az is bele tud nyírni.
7/7 A kérdező kommentje:
A két legismertebb márkából az egyik.
2017. jún. 19. 08:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!