27-es külsőhöz 28-as belső?
Figyelt kérdés
A biciklim kerékmérete 27-es. Vettem hozzá új gumit. A buszon vettem csak észre, hogy 28-as belsőt adtak a boltba. Másnap egy másik üzletben is szintén 28-ast adtak, mivel mint kiderült, ez jó 27-eshez is. Neten is utánaolvastam és ezt írták. De gumicserénél mindig kidudorodott valahol a köpeny. Mi lehet a baj, vagy mit ronthattam el? Mégsem jó a 28-as 27-eshez?2017. ápr. 3. 17:21
1/2 Alex Fly válasza:
Ugyanaz a méret. Mivel a belső gumi rugalmas, a végső alakját és méretét a külső határozza meg. A felniátmérőben levő 8 mm különbség, amivel a 27-es kerék nagyobb, elhanyagolható.
Az általam használt belső gumi is jó a 28-as kerékre 25-42 mm-ig illetve a 27-esekre is.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! De akkor mi lehet a gond, amiért állandóan valahol kidudorodik? A külső lehet rossz?
2017. ápr. 4. 07:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!