Egy nem gyakorlott ember le tud tekerni egyhuzamban (vagy egy kisebb pihenővel) 22 km-t vagy az túl sok?
Figyelt kérdés
biciklitéren elég gagyi "tesco-s mountainbike" kategória adott2017. jún. 10. 19:10
1/4 anonim válasza:
Hát ez több mindentől függ. Függ attol hogy hogy fúj a szél, milyen sebességgel mennél, emelkedőkön mennél e...
2/4 Alex Fly válasza:
Simán. Ha 6-8 éves gyerekek lazán lenyomnak egy Velencei-tókört (30 km), akkor egy felnőttnek ez nem jelenthet problémát.
3/4 kiitos válasza:
Igen, ha nem jön közbe semmi probléma.(a tescobike miatt)
4/4 anonim válasza:
én 22 éves vagyok, télen kezdtem biciklizni (persze nem most tanultam meg pótkerék nélkül menni, csak már 9 éve nem bicikliztem, ami az én életemnek majdnem a fele.)
Első utam 10-10km volt oda vissza megállás nélkül. Oda 22 perc volt, visszafele 26 perc. azóta már sokat fejlődtem de én azt mondom, hogy 20 km az nudli, kezdésnek nem kell ennél kevesebbet menni, még ha elsőre kicsit jobban el is fáradsz a kelleténél, majd belejössz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!