Legstrapabíróbb outi felni szerintetek melyik?
Alattam jól bírják a Mavic Ksyrium kerekek, pedig én is erősen 100+ vagyok.
Egyébként a felni önmagában kevés, a kerék erejét a küllőzés adja. Inkább abba érdemes sokat költeni.
A szegecselésnek az fog örülni, aki centríroz, kevésbé rágnak be és szorulnak meg a küllőanyák, tapasztalatom szerint a küllőfuratoktól induló repedések sajnos szegecselt felnin is megindulnak.
sajnos a màrkàjàt nem tudom, még 2001ben hozta apukàm a bianchimat olaszból, a felnii mégcsak nem is duplafauak, de én azokkal mindent csinàlltam, kamaszkromban ugràltunk, még bmx-es korszakomban poénból nem egyszer félcsõben is jàrtam estem keltem, mentem vele rengeteget terepen, 3-4es lépcsõröl ugràltam le...
aztàn 2005ben megnyekkent a vàz, akkor vettem egy dirt/streetet, majd 2013 ban építettem egy 90es évek style outit azóta lb közel 5000km-t mentem, de a felnim mèg a mai napig bírják, semmi 8-as, semmi tojás, mindezt semmi karbantartás mellett... sõt... az eredeti 700*19es külsõk vannak rajta... kõkemény màr az anyag, kanyarban 0a tapadàs, de nagyon keskeny sík egyenes úton nagyon suhanós...
az elsõ kerékben eredeti panasonic belsõ, a hàtsóba ebayen 2éve szereztem egyet, mert az nem bírta a kort...
bianchi caurus 907 volt az eredeti ló, ha ez alapján tudjàtok a márkát, megoszthatjátok velem is :)
Ha nem sajnálod rá a pénzt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!