Mik a megoldási lehetőségek?
Tekerés közben a lánc elég sűrűn ugrik. Arra rájöttem, hogy valószinüleg a lánc nyúlt meg, de hogyan tudnám megoldani saját magam, vagy egyéb megoldás is van?
Neztem ha veszek ki egy szemet a láncból, akkor már szerintem rövid lenne...
Valamint a lánckerekek fogai is kicsit elkoptak, valószinüleg ezért, ha a láncot nem bántom, csak a lánckeréknek adok kicsi csúcsot jó lesz?
Köszönöm a segítő válaszokat.
Ahogy előzőek is írták, a lánc nyúlása nem azt jelenti, hogy hosszabb lesz, ezért laza, hanem hogy a szemek egyenként kerülnek messzebb, a csapok kopása miatt. A lánc osztása ilyenkor eltér a lánckerékétől, ezért nem tud befeküdni rendesen a fogak közé.
Hát bizony, ha már át tud ugrani, akkor nagy a nyúlás, itt jó eséllyel a lánckerekek is kaptak már.
Próba cseresznye. Veszel egy új láncot, ha nem fog ugrani, használod, ha az is ugrik, a lánckeréksor is csere.
Van jó minőségű láncbontód?
Mert a patentszem egy dolog, a lánchossz belövéséhez kelleni fog a bontó.
Értem... egyelőre a patentet sem tudom szétszedni :(
Azt tudom, hogy össze kell nyomni és tolni a láncot, de nekem nem sikerül. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!