Laptopot szeretnék venni, milyen megoldási lehetőségek vannak internet elérhetőségre? Csak szolgáltatón keresztül (digi) lehet, vagy van más lehetőség is.
" Csak szolgáltatón keresztül (digi) lehet, vagy van más lehetőség is."
igen ,csak valamelyik szolgáltatón keresztül lehet nethez jutni
De ha beköti a digi, akkor hogy tudom hordozni a laptopot?
Egyébként van egy asztali gépem, de azt szeretném megszüntetni. Így is szólnom kell a digiseknek, hogy jöjjenek ki bekötni, vagy én is megtudom csinálni?
Ha van digi-s internet és csak otthon használnád nehogy mobilnetet vegyél, ahogy az előző mondja! a kettő közötti különbség kb. mintha egy deszkán vagy egy hadihajón akarnád átúszni a tengert:)
2 verzió van:
1. kábeles - ahogy az asztali gép is be van most dugva
2. wifi - ehhez kell egy wifi router venni (5eFt kb) és beállítani
Amit nem tudok, mert sajna itt nincs digi, hogy diginél számít-e a mac adress? (ha igen, akkor sincs gond, csak be kell állítani az új gépen ill. routeren, vagy beszólni a központba, hogy megváltozik)
Szia :)
Ez a link egy router beállítását mutassa
de mivel azt írtad hogy egy műszaki analfabéta vagy én azt ajánlom hogy környezetedbe keress egy olyan embert aki már TÖBBSZÖR csinált ilyet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!