Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ilyen bringával ki merjek...

Ilyen bringával ki merjek menni utcára? Vagy csak testőrökkel? ARGON 18 E-117 Tri 2017

Figyelt kérdés

ez lenne:

[link]

2017. ápr. 4. 11:23
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

De most komolyan... pont ugyan annyi a valószínűsége, hogy kirángatnak a kocsidból, mint, hogy leszednek a bringádról... faxnak parázol ilyeneken?...

Nekem az astrámban ülve eszembe sem jut azon agyalni, hogy kiszedhetnek e belőle... pedig az is 2milla volt...

Az edző vagy a verseny bringámat meg alap, hogy nem hagyom a teszkó előtt lezárva arra van egy olcsó gagyi boltba és munkába járós bringa amit lezáratlanul is ott merek hagyni.

2017. ápr. 5. 12:03
 22/31 A kérdező kommentje:

" hogy nem hagyom a teszkó e"

Hát én se attól félek hogy a teszkó elől lopják majd el .... arra nem lesz alkalmuk.

De nem értem ezt a kocsis példát... hágy hogyan történhet meg az hogy a kocsiban ülsz valaki a semmiből odaléép lenyom egy sallert és mire felállsz felpattan és elhajt... ez egy kocsinál bajosan történhet meg.

Na de egy bringán? Simán. Mi akadálya lenne? Leáéllok egy perce a pirosnál vki odalép egy saller lerepülök mire felállok már messze jár.

2017. ápr. 5. 12:18
 23/31 anonim ***** válasza:

Akkor elég gagyi nyomkövető lehet a bringádban...

Ami már igazán jó azt nem lehet csak úgy leblokkolni...

minimum egy nagyon de nagyon mély pincébe kell levinni hozzá a bringát vagy egy lösszfalba vájt régi borospincébe ahol van felette 3-4méter föld...

de az oda vezető utat akkor is regisztrálja a GPS szóval ez is csak félmegoldás a tolvaj számára....

vagy marad a megoldás, hogy flexxel átvágja a bringát ahol a gps van... de akkor meg már eladhatatlan lesz a bringa

2017. ápr. 5. 12:39
 24/31 Alex Fly ***** válasza:
100%

Igazad van, kérdező. Ne menj.

Az igaz, hogy nem a norvégövendégmunkás fog leszedni róla, hanem az első rendőr és nem sallert kapsz tőle, hanem egy jó kövér csekket, mivel hiányzik róla szinte minden olyan felszerelés, melynek megléte elengedhetetlen ahhoz, hogy az utcán használhasd.

2017. ápr. 5. 12:57
 25/31 anonim ***** válasza:
Hát annak, hogy egy jelzőnél leszedjenek a bringádról az út közepén ugyan olyan reális, minthogy kirángassanak a kocsidból... nem jelzőnél meg miért ácsorognék egy városban az országutimmal?
2017. ápr. 5. 13:03
 26/31 tothp ***** válasza:

szerintem nézegesd otthon a jó meleg szobában. egy ilyen bicikli arra való. Főleg ha fosol vele emberek közt megjelenni. Mi a frászér' vetted meg?

Hogy elmondhasd: Van.

Hát elmondtad. Hudenagyon irigykedünk. Te, szerencsétlen....

2017. ápr. 5. 20:46
 27/31 anonim ***** válasza:
Am meg kamu kérdés... akinek ilyen bringája van, az versenyre jár vele, hétköznapra meg ott vannak az edzőbringái...
2017. ápr. 5. 21:43
 28/31 anonim ***** válasza:
Akkor az utcára se menj ki, mert elkapnak a szervkereskedők és vese nélkül ébredsz...
2017. ápr. 6. 15:07
 29/31 anonim ***** válasza:

Ha a cigánytelep közepén laksz, akkor ne menj ki vele sehova...

Különben is, mit keresne egy ilyen bringa a városban?

Nem értem a kérdésed, de ez már nem az első ilyen. A másikat is te írtad ki múltkor, ami ugyanerről szólt.

2017. ápr. 6. 23:24
 30/31 Krisz85 ***** válasza:

2,8 milliós pinarello dogmát hajtok és a 8 kerben lakom, szeirnted?!

egyrészt egyedi festésű, nehezen adja el, és a méretem is xs-es így meg aztán pláne, illetve mivel van enne GPS nyomkövető, ezért ha el is lopják csak a váz szétroncsolásával tudják kiszedni belőle.

na bumm...

egyébként ha ezzel még 40 es átlagot akkor szerinted ki szed le a bringáról, másrészt meg ha le is szed, elhajt vele?! SPD nélkül? meddig jut hogy ne fuss utána?!

amúgy akkor vegyél egy gázspray-t jobb ötletem nincs ha annyira parázol, nem kell, felsleges, vagy menj csapatban tekerni, akkor aztán le van tudva a gond és még motivációd is van.

2017. ápr. 7. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!