Ilyen bringával ki merjek menni utcára? Vagy csak testőrökkel? ARGON 18 E-117 Tri 2017
Hát mert egy jobb kocsi ára van a seggem alatt. És ha valaki lenyom egy sallert és felpattan és elszáguld?
Mire felállok nem is látom merre ment. Mondjuk ezért.
???? Hidd el nekem, aki már arra vetemedik hogy erővel szedjen le a bringáról az jobban tudja mennyit ér még nálam is aki megvettem...
erre csak rá kell nézni és aki egy csöppet is ért a témához az látja hogy kocsival van partiban az ára.
Most felteszem a költő kérdést ha netán kimegyek vele és valaki lenyom róla mehetek hozzád a számlával?
Fizeted?
Persze mert cigók meg egyéb kistílü bűnözők arról híresek, hogy képzik magukat hogy melyik bringa mennyit ér...
Nekem a 700.000res meridámat lopták el, szerencsére ismerem az orvgazdát akinek eladta a srác így visszakaptam a kecskét 2000ft-t kért érte, hogy tudjon magának füvet venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!