Ilyen bringával ki merjek menni utcára? Vagy csak testőrökkel? ARGON 18 E-117 Tri 2017
"Nekem a 700.000res meridámat lopták el, szerencsére ismerem az orvgazdát akinek eladta a srác így visszakaptam a kecskét 2000ft-t kért érte, hogy tudjon magának füvet venni..."
egy ilyen alak hogy vihette el? Nem volt védve lakat gps követő stb?
"Kocsiban ülve is attól parázol, hogy beszáll valaki és leüt?"
Ismerősöm Bp Blaha Lujza téren ült a kocsiban a körútnál és várt a piros lámpára. Fényes nappal csúcsforgalom. A mellette levő ülésen laptop. Motoros melléhúz szélvédőt vastag lánncal bezúz laptop kikap és elszáguld. Ha az illető kiszált volna még arcon is vágják a lánccal és akkor a képéből annyi marad mint a szélvédőből.
Na? Kocsi fényes nappal.
Ne de nem az ára miatt,hanem mert nem oda való.
Ha mégis akkor edzös helyekre menj vele.
Keress országutis egyesületekel és tekerj velük ott meg van a csapat biztonsága.
Én ugyan montizok,de a csapattal simán zuztunk a hegyekben este,olyan helyeken ahol nappal egyedül nem szívesen tekeregtem...
Tény és való,hogy a bringa tolvajok nem kimondottan reális áron probálnak megszabadúlni az ebül szerzett jószágtól. De ez inkább csak a gyorsan "jött" gyorsan ment el miatt van így azaz ma kell a pujáknak kaja.lenyulják a millás bringát és 1kiló kenyérért már adják is...
De ha ennyitbkóltesz a bringára akkor a védelmére is költs...gps meg minden amit jónak látsz.
"Jobb kocsi ára"
Amúgy tényleg nem értem, hogy valaki, aki alig ért az egész bringázáshoz, semmi jártassága sincs, miért vesz bringát milliókért. Bár lehet, hogy ez valamilyen kielégülést okoz.
",nyilván ujonnan drágább"
egyrészt.
másrészt ha már hozzártésénél tartunk az enyém biz' nem ez.
ill ez de nem ilyen cuccal. nem mindegy.
" bringát 2 milláért akkor legyen már annyi eszed, hogy veszel bele egy nyomkövetőt 50e forintért..."
Van benne gyárilag nem kell bele venni. De egy hozzáértő tolvajnak vajon mi az első dolga.... tudod mit kell tenni a gps szenzorral? Hm?
Három réteg mezei alufólia és lőttek a szenzornak. Még ki se kell szerelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!