Fix hajtáshoz mennyire húzós a 46/13-as áttét?
Figyelt kérdés
Sziasztok, jelengleg 46/16-os áttétet használok fixen, viszont szeretném, hogy kicsit gyorsabban menjek, mivel faluról járok városba és a kettő közt lévő út nekem megterhelő ezzel a hajtással, viszont városban szerintem tökéletes. Ha a cog-ot lecserélném egy 13 fogasra mennyire lenne vészes? Nehéz lenne vele elindulni, illetve mennyivel csökkennének a skidpontok?2017. márc. 30. 18:35
2/2 anonim válasza:
A 3,5-es áttétel kissé erős lesz meginduláskor, meg ha épp emelkedőt mész akkor pláne. Én 46/15-tel kezdenék, az 3-as áttétel fölött van picivel. Így is kb 10%-kal leszel gyorsabb, 1-es linkjén írja is hogy 80-as pedálfordulattal 30-35-ös utazó érhető el vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!