50/34-es outi hajtáshoz ki milyen 10-es fogsort ajánl?
mennyre hegyes/dombos és te milyen erőben vagy/leszel és mi a célod?
mert ez is befolyásolja a választást.
Többnyire a Vèrtesben montizok már 5 éve. 2x mecsináltam a Balaton maratont montival. Szóval nem idegen a tekerés, csak ez lesz az első komolyabb outis évem
lesz ez.
Ahol tekerek majd többet, az a Vértes és Győr környéke. Idén elsőnek indulnék outival a Pelson.
Ja és Shimano rendszerem van.
csak kereso szokrol asszocialtam a campyra..:D
11-21et siman bevallalhatod ha talalsz, ha meg nem akkor a hagyományos 11-23t, en meg nemreg 53-39es hajtassal 11-23al nyomtam vegig...
Talán off, de elsősorban inkább egy első hajtás váltás kellene, a fentebb említett 53-39 első áttétel jobb outira.
Akkor egy 12-23 sorral letudhatsz mindent.
És nem mellesleg a nagyobb fogaskerekeken kisebb a láncterhelés, tehát a lánc élettartama növekedne vele.
hat hajtasvaltas nem olcso (hiszen 130 helyett 110es lyukkorrel van, tanyercsere nem egyszeru), plane hogy kell masik e valto is...
egyebkent compact magyarhonba nem hulyeseg csak a 2tanyer kozti hatalmas fogszamvaltast kell megszokni, de ha egyszerre kezeled az e-h valtot (tiagra felett ez nem okozhat problemat) akkor boven jo:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!