Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » A Torpado márkájú kerékpárokró...

A Torpado márkájú kerékpárokról kinek mi a tapasztalata?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Leginkább munkába járni, ritkábban földutakra használnám.

Aluminium váz vagy a hi ten acél?

2017. márc. 30. 15:38
 1/3 anonim válasza:

Nem ismerem a márkát, de én semmilyen bicóért nem adnék ennyit. Az egyetemen 2500 Ft-os bicóm volt, aztán egy 15.000-es, majd 39 ezerért vettem egyet, de az már garanciális volt és össztelós.

Bicóból nyugodtan lehet használtat is venni szerintem.

2017. márc. 31. 13:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát... Az a márka, amelyik 92k-ért kínál össztelóst, az számomra az ultragagyi kategória, akár van ennél jobb bringája, akár nincs. Ez már majdnem a teszkós bicaj. Mellesleg olyan, mintha a márka nevét is elírták volna, amikor a kínai sikátorban felmatricázták, a fickó most láthatott először latin betűt, és már nem emlékezett, hogy E-t mondtak neki vagy A-t...
2017. ápr. 4. 07:53
 3/3 béla2222333445566784 válasza:
A torpado egy olasz márka, Magyarországon nem nagyon futott be, de szétnéztem a neten akinek volt az meg volt elégedve vele, én is ilyeneket néztem. Amiket küldtél azok nem biztos hogy jó minőségűek lesznek azok még nagyon alsó kategóriások, de meg lehet próbálni. Az előző kommentelőknek meg, az hogy nem hallottak még valamiről, vagy hogy egy cég gyárt olcsó bicikliket is az nem jelenti hogy rossz.
2017. ápr. 18. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!