Kinek mi volt a leghosszabb útja bringával?
Nekem 9 óra alatt 150km. Nem vagyok nagy bringás az alkatom se éppen az csak így rámjött a mehetnékség.
10eft-os régi trekking/city bringával.
Volt másik ilyen esetem is. Vettem a piacon egy 6eft-os verseny bringát régi condor de szinte új állapotban volt. Haza tekertem vele 13km-t és mondom soha többé bringa. Majd pár nap múlva ráültem és letekertem vele 100km-t megállás nélkül, persze nyugdijas tempóban. Még a pisit is menet közben oldottam meg :)
Nem akartam ennyit tekerni csak letekertem 50km-t meguntam és visszafordúltam és akkor jött az ötlet ha nem szálnék le, hazáig meglenne a 100km.
Egy kör a Balaton körül (206 km) + 2*23 km az indulás helyének megközelítése majd a végén vissza. Összesen 252 km.
A Tour de Pelso-n 206 km 7 óra alatt.
10km oda versenyen 117 és csak hazafelé tetteki úgyhogy haza 13,7.
Az öszesen 140,7km.
Egyszer szeretnék 200fölöttit (verseny nélkül) de valahogy nem jön össze.
Egy nap alatt az eddigi rekord 160 km, Angliában, a skót határtól (Berwick upom Tweed) Newcastleig.
Kirándulás, nem edzés/verseny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!