Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kerékpár kilométerórábol...

Kerékpár kilométerórábol törlődnek az adatok, amikor kicserélem az elemet?

Figyelt kérdés
2017. febr. 13. 16:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Igen
2017. febr. 13. 16:52
 2/17 tothp ***** válasza:
nem feltétlenül. Az adott típustól függ. Olyan is van, ahol törlődik ugyan, de az össz kilométert be tudod újra írni (ha emlékszel rá)
2017. febr. 13. 18:53
 3/17 A kérdező kommentje:
köszönom a segitséget
2017. febr. 13. 19:31
 4/17 Wadmalac ***** válasza:

egyes típusokban van egy kis kondenzátor, ami az elemcsere alatt tart egy kis tápfeszt, fél perc alatt kicserélve az elemet nem felejt.

Ez azért kevés típusban van, a többségnél simán visszaírható az odometer adat.

2017. febr. 14. 08:23
 5/17 anonim ***** válasza:

Van amelyiket kis fogyasztású állásba lehet kapcsolni és a benne lévő (korábbanleírt kondenzátor) adddig tudja táplálni a memóriát, amíg kicseréled az elemet.

Amelyikbe nincs ilyen, annál belehet állítani a kezdő km-t, Ha az óra állását leírod az elem csere előtt, akkor beállítható kezdő adatként és a többi már ahhoz adódik.

2017. febr. 20. 17:56
 6/17 Wadmalac ***** válasza:

Kicsit talán off, de most jött meg a netről rendelt bringakomputerem. Beépített Li-ion akku, nem hogy drót nélküli, de kerékszenzor sincs, GPS alapú táv- és sebességmérős.

Viszlát elemvásárlások.

És csak 13 rugó volt szállítással.

2017. febr. 21. 07:28
 7/17 anonim ***** válasza:
A GarminVirb Elite akciókamerámban is ilyen van. Tele van tömve mindenféle szenzorral. Viszont a sebesség mérőjvel nem vagyok megelégedve, mert egészen furcsakadatokat mutat időnként sebességmérőként. A többi szenzora jól működik, útvonal treket rögzít, dőlészöget mér, iránytűvan benne,barometrikus magaassságmérője van és rádugottt powerbankkal tele tud venni egy 64 gigás kártyás folyamatos anyaggal, az közel 7 óra folyamatos rögzítés. Jópofa dolgok ezek a kütyük.
2017. febr. 22. 08:45
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszönom a válaszokat. Vettem egy Sigma Speedmaster 5000-et, eddig 37 km-t tettem meg vele, az elado azt mondta hogy a Sigma az eggyik legjobb márka. Meglátom hogy meddig birja. Még valami, a km-eket pontosan mutatja, 2 pont között tudtam hogy pontosan 1 km van, és az óra is pontosan annyit mutatott a kijelzőn.
2017. febr. 24. 20:27
 9/17 Wadmalac ***** válasza:
A Sigma tényleg jó, sajnos magam nem nagyon tudtam tesztelni, mert 3 naposan lelopták a lovamról.
2017. febr. 27. 07:19
 10/17 anonim ***** válasza:

A biciklin lámpát órát nem nagyon hagyunk kint, sőt még magát a bringát is ide sorolnám legszívesebben, mert abból is csak a lelakottat merem kint hagyni. A legjobb riasztó egy rozzanabb, lelakottabb kinézetű canga műszerek kütsük nélkül! Na de az ilyen tartozékok többnyire gyorszárasak és jobban járunk ha még mi vesszük le mielőtt bemegyünk a boltba.

Amivel túrázni járok, attól nem mennék el egy méterre sem nem, hogy lekössem bárhol! :)

2017. febr. 28. 02:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!