Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Garmin 520 vagy más?

Garmin 520 vagy más?

Figyelt kérdés

Gps-es óra vásárlás előtt állok.(országútira)

Garmin 520-at néztem ki és szeretnék róla véleményt kérni illetve melyik órák egy szintűek vele ?

bryton, polar stb ?

annyira nem vagyok ebben benne és nem is értek hozzá.

navi nem lenne rossz, mert sokat tekerek ismeretlen helyeken.

köszönöm

2017. febr. 12. 20:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Nagyon fasz4 cucc, edzésre kiváló, én meg vagypk vele elégedve, de navi nincs benne. Az a 820ban és az 100ben van.
2017. febr. 12. 21:06
 2/5 A kérdező kommentje:

köszönöm, akkor benéztem a rajzot..:D

igazábol a navit telefonrol is meg lehet oldani úgyhogy nem is muszáj annyira.

2017. febr. 12. 21:33
 3/5 Alex Fly ***** válasza:
Ha nem ragaszkodsz kifejezetten órához valamint a navigáció is lényeges, akkor érdemes körülnézni a túra GPSek között is. Egy olcsó eTrex, Dakota vagy akár GPSmap készülék a hozzá járó kerékpáros tartóval megbízható társ lehet.
2017. febr. 13. 13:25
 4/5 Krisz85 ***** válasza:

nekem 520 van, két negatívum:

nem írja ki %-osan az aksi szintjét, ami zavaró, töltéskor mutatja, de máskor nem

az olvahatóága még napfénynél sem a legjobb, sajnos az új garminoknál nagyon nem ok, az 500-as fényévekkel jobb, nekem az volt korábban, 50x jobban lehet olvasni, és 40 es átlagnál nem mindegy szerintem

pozitív: dizájn, térképes navigáció, nagyon jó, 2 adatmezővel több az500 hoz képest

de amúgy az ennyi pénzed van rá, akkor is ezt ajánlom, a 820 szerintem felesleges, meg érintőképernyős, ami szerintem nagyon nem jó az 520as még gombos, és kesztyűben is jobb, meg nem tapizod össze a kijelzőt sem,

csak ajánlani tudom!

2017. febr. 13. 18:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat !! :)
2017. febr. 14. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!