Garmin Fenix 3 pulzusmérő óra biciklizéshez jó választás lenne?
Figyelt kérdés
Megnéztem a leírást, nagyon jó dolgokat írnak, de sehol nem térnek ki a biciklizésre. Javaslat?2015. dec. 1. 10:52
1/5 anonim válasza:
csak bringázáshoz használnád, vagy más sportokhoz is?
2/5 anonim válasza:
En az edge sorozat vmelyik tagját javasolnám bringazashoz.
3/5 A kérdező kommentje:
Futás és bringa. Ajándékba szánnám, és a használó leginkább bicózik. Viszont, tetszett, hogy leírásban benne van, hogy síeléshez is használható + úszás. Összegezve, a fő sport a bicó.
2015. dec. 1. 20:36
4/5 Krisz85 válasza:
edge 500 /már ez is baromi jó nekem is ez van/
510
520
800
1000
ezek mind a fenix az egy outdoor sportóra, főleg túrázáshoz, meg ultra sporthoz, ha futsz, triatlonozol is
www.dcrainmaker.com
itt nézd meg a teszteket és van összehasonlító táblázat a legjobb oldal a neten ilyen témában!!!
5/5 FitU válasza:
Szerintem a legjobb óra a Polar V800 ráadásul, most limitált kiadásban is van pedálfordulatmérővel és kormányrögzítővel ajándékba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!