MElyik legyen és miért Garmin eTrex Touch 35 vagy POLAR V650 HRM?
Sziasztok, kis segítséget kérnék tőletek, gps-t szeretnék vásárolni, kettő közül képtelen vagyok dönteni.
Garmin eTrex Touch 35 vagy POLAR V650 HRM
Előnyök és hátrányok ha lehet. :)
Valakinek volt már dolga bármelyik készülékkel, tapasztalat?
Garmin Edge 500,510 520 ha bringázásról van szó, vagy ha van zséd akkor GArin edge 1000
a többi felejtő
Szia!
Én az edge 520-ra rahekkeltem egy terkepet (vannak róla videók h hogy kell), és nekem mukodik. De ha csak az említett 2 jön szoba akkor inkább a polár. (Szerintem)
Attól függ mire akarod használni. Az eTrex egy túrázós (értsd: gyaloglós) gps, a polar meg ha jól látom bringás cucc. Ez kb olyan, mintha azt kérdezted volna, hogy mivel egyem a levest? kanállal vagy markolóval :-) Mindkettővel lehet, de az egyik nem arra lett kitalálva.
Szóval: Ha bringa akkor valóban az EDGE széria a garminból.
A garmin cuccokhoz lehet venni HRM pántot, Cadence Sensort, Tempe-t. Első ugye a pulzust méri, második a pedálfordulatot, harmadik a hőmérő. Ha például később úgy gondolod, hogy veszel egy Garmin Virb akciókamerát, akkor az ezekkel mért adatokat mind rápakolhatod layerként a felvételre. Így nem csak egy "uncsi" tekerős videó lesz, de fogod látni, hogy éppen milyen áttétellel, milyen erőbefektetéssel,hány fokos melegben, milyen pulzussal, stb, stb tekertél. Valamint a Garminhoz van egy zsák ingyen térkép, külön biciklis is. Magyar és külföldi is, amit mindenféle buherálás nélkül fel lehet tölteni rájuk. Valamint az általa rögzített tracket a Garmin programjaiban tudod elemezni (szintábra, mért adatok,stb). Első szuszra ennyi, mert sokat utálok gépelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!