Gondolok itt ilyenre hogy pl biciklizzük körbe a Balatont vagy hasonlô
2017. febr. 4. 22:00
1/5 anonim válasza:
A gyér forgalmú bitumenes mellékutakon is lehet és szoktak biciklizni. Például a Bakony is szép és a levegő is nagyon jó. Bár én inkább csak jó időkben szoktam, de már történt olyan hogy kb. 8-10 fokos novemberi napokon voltam a bakonyi vadonban. Pénzbe csak akkor kerül ha valami forgalmas főútvonal helyett vonatra ülsz biciklistől és azt a forgalmas szakaszt nem tekerve teszed meg.
2017. febr. 4. 22:09
2/5 anonim válasza:
Első, kicsit félreértetted a kérdést. Igen, van ilyen, balatonkerülés, azt hiszem a Meki vagy a Coca Cola szervezi, és arról szól, hogy megkerülitek a balatont kb 20-as átlaggal, úgy, hogy reggel 6-kor indultok és este nyolckor értek vissza, közben vannak frissítők, a végén valami vacsora is van, útvonal biztosítás is van, mentő is megy veletek, ha netán valaki rosszul lenne, elesne. Mondjuk nem ingyenes, 5000 forint a nevezés, de szerintem megéri.
2017. febr. 5. 08:53
3/5 Alex Fly válasza:
Ha szervezett túrára gondolsz, akkor a Tour de Velencei-tóhoz kapcsolódó Családi kör ingyenes szokott lenni (kb. 30 kilométer a Velencei-tó körül).
2017. febr. 5. 09:36
4/5 Alex Fly válasza:
(folyt.) Ugyanitt a Vadkacsa túra (kb. 60 km) 3000 forint körüli összegbe fáj. A K&H bank tókerülő túrája is ilyen filléres.
A Magyar Kerékpárosklub is szokott szervezni túrákat 1-2 ezer forintos nevezési díjért; pl. az Összetekerünk projekt keretében. Érdemes még a Facebook megfelelő csoportjait is figyelni, gyakran vannak önszerveződő túrák ott is.
2017. febr. 5. 09:46
5/5 anonim válasza:
Dunakanyar - Zamárdi útvonal annyira volt költséges, hogy 1-2000 Ft-ból megvolt az oda út. Csak pékárut vettünk, meg egyszer egy kakaót. Mikor odaértünk, délben ettünk egyet egy olcsóbb (de annál jobb) étteremben (~1000Ft/fő innivalóval). A vonatút bringákkal együtt volt (haza) ~2-3000 Ft (már nem emlékszem).
Reggel indultunk fél 6-kor és este 10-re otthon is voltunk. Összesen költöttünk körülbelül 5000Ft-ot/fő és kaptunk egy megfizethetetlen élményt egy király kis izomlázat meg egy jó sztorit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!