Külföldön olcsóbbak a bicajok? Hol?
Figyelt kérdés
Itthon is talalok fogamhoz valót, de ugye megrendeloósök, én pedig szeretném megnézni mielőtt megvenném.2016. jún. 23. 06:38
1/3 anonim válasza:
Nem olcsóbbak. Én 10000-ért egy tök jó bringát kaptam! Váltóval, RevoShiftel, olyan fékkel, amit ha meghúzok azonnal megáll. Szerintem itt, olcsóbbak. De ha van olcsóbb külföldön akkor nemtudom
2/3 anonim válasza:
Nem kimondottan olcsóbbak mert általában ajánlott fogyasztói áron mozog az összes, viszont nagyobb lehet a választék.
3/3 anonim válasza:
Olyan értelemben olcsóbb, hogy például Angliában minimálbérrel keresel egy héten mondjuk 200 fontot, abból már tudsz venni egy urva jó bicajt. Ha egy havi fizud (mondjuk öt munkahetes hónappal szamolva) összerakod gépre van egy 1000 fontos über fullos vasad ami most kb 400000 ft. Ha itthon minimálbérrel dolgozol eleve havonta kapod a fizetésed ami kb 85e netto. Ebből már vehetsz egy nagyon gagyi biciklit. Ha össze spórolod féléves fizud akkor kb. Megveheted ugyanazt a vasat áfával amit UK-s példának hoztam. De fél evig nem fogsz éhezni egy vas miatt, míg Angliában egy heti kereset felét el lehet tenni tehát két hónap alatt tuti megvan az über géped. Ott ez valóság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!