Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szerintetek mikortol érdemes...

Skadowsk kérdése:

Szerintetek mikortol érdemes elkezdeni bringázni hány fokban?

Figyelt kérdés
Mert hidegben nagyon utálok tekerni kb hány foktól oké ha van vastagabb téli mezem?
2017. jan. 25. 15:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más a hőérzete, mi nem tudjuk, hogy neked mi a jó. Én kamásli nélkül nyári cipő+vastagzokni, thermo gatya, aláöltöző+nyári mez+kabát, téli kesztyű, sál összeállításban (minden ruhadarabot felsoroltam, ami rajtam szokott lenni) ki szoktam menni -5 fokban is, bár kicsit fázom. -2 fok fölött nálam sima ügy. De van olyan, aki +10 fokban fázik kamásli nélkül. Szerintem +10 fok fölött senkinek sem vészes a hőmérséklet egy téli cuccban, bár én 10 fokban már nyári cuccban tolom, egy aláöltözővel a mez alatt. :)
2017. jan. 25. 17:18
 2/8 anonim válasza:
Én holnap után megyek a befagyott tóra ugyhogy THUG LIFE :D
2017. jan. 25. 19:21
 3/8 tothp ***** válasza:
3 éve végig toltam a telet. Szerintem a mostani nagy minuszt is kibírnám, de nem visz rá a lélek. Szóval minimum 50%ban fejben dől el.
2017. jan. 25. 23:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is tekertem már fagyban, csak fel kell öltözni rendesen, de mostanság inkább a szmogriadó miatt nem ajanlom, hogy kint tekerj.
2017. jan. 26. 10:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Én holnap megyek egy 15-20as kört! Már nem érdekel, milyen idő lesz, fájnak az ízületeim a dögléstől!

Amúgy arra kell figyelni, hogy a jég csúszik és a hideg nem tesz jót a légutaknak és a térdnek! A menetszél vág, de marha jó!!! :)

Én a fél szekrényt fel fogom venni, de olyan 15 fok körül már elég lesz a téli mez! Ezt te érzed!

24l

2017. jan. 27. 09:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát én ebben a hidegben, jeges utakon, szmogban, még ha fizetnének se mennék ki, majd ha egy kicsit vége ennek a szibériának, akkor..
2017. jan. 27. 13:45
 7/8 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat
2017. jan. 27. 13:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Ilyen hidegben és ennyi jeges útszakasszal normális ember nem kerékpározik. Vagy ha igen akkor hamar lebetegszik/eltöri valamijét.
2017. jan. 29. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!