Hogyan állapítsam meg, hogy mekkora teleszkóp kell a 28-as trekking bringámhoz?
Be akad,hová?
Amugy szervíz ott fel vannak készülve.
Itt írhatunk mindent de nem vagy képben ugyhogy...
Én is egy kerékpár üzletet javaslok! Ahol ennyire rossz állapotban van a teleszkóp, ott másnak is van baja! Mikor volt zsírozva az agy? Mikor voltak a csapágyak cserélve? Láncot mikor cserélték? Fogaskerekek nem kopottak? Életveszélyes elhanyagolt, összerohadt bicajjal járni!
Sajnos ha nem értesz hozzá és nincsenek megfelelő szerszámaid, nem fogod tudni beszerelni! A rózsát bele kell ütni vagy menetet vágni, esetleg új csészét betenni, a régit kivenni, nem mindegy mekkora lyuk van a vázban, hogy milyen magas a teleszkóp, a kerékagy milyen! Ha 1mm is kilóg alul mert rosszul teszed bele, már életveszélyes!
28as trekking villát kell venned egy 28as trekking kerékpárhoz! 60-80mm rugóúttal szokott lenni, de majd a boltban segítenek! :)
Nézelödj más boltokban is hátha van olyan ahol megoldják,álltalában ilyenor leül a meló.
Amikor én uj villát vettem előtte 10boltot felhívtam és kérdeztem hogy mennyi meg mit adnak hozzá. Végül egy olyan boltban vettem ami 45perc utazásra volt,pedig ahogy oda utaztam útba esett 3bolt.és a környékemen is volt vagy 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!