Milyen új trekking biciklit vegyek?
Azért gondoltam trekkingre, mert az tudtommal viszonylag gyors, kényelmes, bírja a strapát és a terheket, jó városba és túrára is. Hosszú távra szeretném venni, nem szándékozom pár év múlva lecserélni.
A belinkelt oldalon nézelődtem, és a CARTER 10 vagy a STORM matt black - gold jöhetne szóba. (100 rugónál följebb nem nagyon szeretnék menni.) Utóbbi olcsóbb lenne, előbbi viszont, úgy tudom, megbízhatóbb márkájú, de azzal meg az a gondom, hogy, ha jól értelmeztem a leírást, acélvázas, ami meg ennyi pénzért állítólag csak gagyi van. Valamint, mivel semmit nem értek a leírásból, azt sem tudom, hogy valamelyik bicaj teleszkópos-e, mert az állítólag megint csak gagyi az ilyen olcsó bicikliknél.
Tudna valaki segíteni?
A Decathlon szaküzletnek minősül, hiszen elég komoly saját márkájuk van, a Btwin. Ez nem olyan, mint a teszkó bájk. A szervizükre szoktak egyesek panaszkodni, de ez is inkább a "hallottam valakiről, akinek azt mesélték" típusú dolog.
Azt nem tudom, hogy mennyire fog megfeleni, ezért kellene kipróbálnod élőben, de az biztos, hogy minimum egy szinttel igényesebb, mint a másik kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!