Mennyibe kerül a balatoni körbetekerés?
Gondolok itt a szállásra, kajára. Kinek mennyiből jött ki?
4-5 naposra tervezzük, szállásnak megfelel a kemping is.
"Én közértben vásárolok ilyenkor konzervet, amit a gázfőzőmön melegítek,"
Te a gázfőzőt a hátadon cipeled?
Nem én írtam, de válaszolok: az előbb említett rezsót saját dobozában lehet vinni csomagtartóra szerelhető túratáskában, meglepően kicsik de hatékonyak vannak! Ok, tök drága, de az élmény, mikor kiborul a kaja és állandóan elfújja a szél.... :-D :-D
Az a kék belepattintós palack se túl nagy! Én csak 2db palackot használtam el nyáron kávé, tea, kaja (konzerv) melegítésre! A 2kg-os kispalackon már 3x1kg húsból pörköltet meg lehet főzni, minden nap napi 2-3x kannás teázás, reggelente kotyogós kávé is belefér! Persze ez már elég nehéz, mert vastag a fala! Ugyanolyan szürke piros csíkkal, mint a nagy, csak pici méretben! Jobb rózsa van rá, mint az otthoni gázon! :-D
Kb. 1500-2000 körül van a kemping, ha még nem emelték!
Én vadkempingezni szoktam rengeteget, egyébként nem csak nyáron, ilyenkor télen is... én pár éve vettem ebay-en egy rocket stove(rakéta kályha) elven működő mini főző egységet(nem tudom minek nevezzem)
Össz visz 2kg ot nyom és pár db stzáraz gallyal konkrétan gulyásokat, pörkölteket is meg lehet főzni rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!