Mennyibe kerül a balatoni körbetekerés?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a szállásra, kajára. Kinek mennyiből jött ki?
4-5 naposra tervezzük, szállásnak megfelel a kemping is.
2017. jan. 22. 20:49
1/16 tothp válasza:
kaja: mintha otthon ennél +15-20%
szállás szezontól és helytől függően 3000-8000/fő/éj.
2/16 anonim válasza:
8 óta alatt kerülöm szóval nem fizetek szállást... de ha lenne türelmem ilyen többnapos szüttyögésre, akkor meg vadkempinggel mennék, szóval csak a kajámba kerülne...
3/16 anonim válasza:
4-5 napos balaton korbeteketes??mit akartok ti addig csinalni?
Egyebkent az arak nyilvan dragabbak mint mashol,hiszen ez a balaton.....
4/16 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, hogy elég e rá az 5 nap, hanem hogy mennyi kerül kb. De látom nem megy a szövegértés.
2017. jan. 23. 10:17
5/16 anonim válasza:
4000 alatt nincs szállás szezonban. Kaja: főztök vagy étterem? 3-5ezer/nap/fő min. kell, ha nem magatoknak intézitek! 1000-1500Ft egy kürtőskalács..
6/16 anonim válasza:
Sátorral kábé 2000 és 3000 Ft között van a kemping fejenként, falutól függően, Füred a legdrágábbak közt van, de Edericsen pl. csak 1500 Ft volt tavaly. Ennivaló meg attól függ, hogy hol eszel és mennyit. Én közértben vásárolok ilyenkor konzervet, amit a gázfőzőmön melegítek, illetve péksüteményt és telejt szoktam venni, így napi 1000 Ft-ból tavaly még kijött az élelmezésem...
8/16 anonim válasza:
De mit nem értesz kérdező?...
Le lett írva mennyibe kerül a szállás... én leírtam, hogy én vadkempingeznék ami meg pont ingyen van...
Azt meg had ne mi találjuk már ki, hogy a te napi kajád mennyibe kerül...
9/16 A kérdező kommentje:
Utolsó: A te kommented alapból tárgytalan, mert te egy nap alatt teszed meg a távot, így érthető módon nem is neked válaszoltam, hanem Marcelo Gandininek.
2017. jan. 23. 13:58
10/16 anonim válasza:
Mert az en valaszommal mi bajod van!egyebkent meg tessek:
Numbeo.com
De kozelebb akkor sem vagyunk a megoldashoz mert srnki nem tudja mik az igenyeid,hol akarsz megszallni,mibol mennyit hol eszel stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!