A Merida Cyclocross 300 ról mi a véleményetek?
Most nagyon jó áron van! Akciós egyenlőre!
És divatos is, nem kell sírni ha az országút után látsz egy szép dombot, földutat.25-28km/h simán lehet vele tartani.
Testbike-on olvastam :)
Én személy szerint gondolkodtam egy darabig a megvételén, de tavaszra inkább a Merida ride - ot akarok venni. Nálunk sok a domb és a zúzós hegyek ezért inkább egy ilyen egy olyan felálást fogom választani ha lesz pénzem.
Valaki mindenes kerónak használ cyklokross kerót és imádja ezt is megtudom érteni.
Ja és szép a Merida Cyclo Cross 300 színe! De ez szubjektív!
Szerintem nyugodtan vállald be, legalább nem kell két kerót tartanod otthonra!
Meridákat én csak ajánlani tudom egyik legjobb bringák!
Tour de Pál Marci 10évig használt egy merida kerót körbetekerte európát és közel 150.000km-t ment vele 50kg-os csomagokkal. És aztán adta meg magát a váz.
Cyclo Cross igen strapabíróbb mint az országúti, földúton is jó, meg úgy mindenes kerónak most télen is kiváló.
Hát sok pénz de ennyi pénzért tulajdonképpen két bringát kapsz egyben.
(
Nem Road és Race az már Ride és Scultura-nak nevezik.)
Ride az kényelmes túra Geo-s, Scultura pedig versenyzésre ahogy a Reacto is csak az már nagyon kényelmetlen hosszú távon
Kaptál egy pirosat, EGYELŐRE.
A jelenlegi árak mellett nem rossz, de azért a bovdenes tárcsafékeket én nem erőltetném annyira.
Canyont nem nézted? Ott hasonló árban találni néha jobb felszereltséget (Mavic kerék, full Tiagra vagy 105 szett).
Esetleg körbenézhetsz angol webshopokban is, náluk a brexit óta rengeteg a jó vétel.
Maga a Merida jó márka, de mint minden gyártónak nekik is vannak ócska bringáik. De alapvetően nem lőhetsz mellé vele, csak ne lenne mechanikus az a tárcsafék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!