Merida országúti kerékpárok mennyire jó kerékpárok?
Profi kategória alatt, ez manapság kb a milliós határ, nincs érdwmleges külömbség márka és márka között, azonos felszereltség tekintetében...
Merida, cross, cube, vagy akármi, profi kategória alatt áll 1 kínai katalógus vázból, amit felmatricáznak a márka megnevezéssel, + felszerelik a kategóriához illő kiegészítőkkel...
Profi kategória alatt nem azt kell nézni, mi van a vázra írva, hanem, hogy mi áll az alkatrészeken...
Bármilyen hihetetlen egy ránézésre majdnem egyforma 250.000ft-s Cube és egy pl 750.000ft-s merida közt, nem az a lényeges különbség, hogy az egyik vázán Cube a másikén Merida áll... főleg mivel mindkettő vázát kínában vagy thaiwanon gyártotta egy cég ami bringa vázakat gyárt nagy cégeknek...
A lényeges különbség hogy az egyik alkatrészeire azt írták, hogy shimano claris, a másikéra meg azt, hogy shimano ultegra...
Most ezeket az árakat kb hasraütésre írtam.
Nincs velük semmi baj, az egyik legjobb kerékpárok a világon Merida, KTM, Cube ezek jó félek volt már pár bringám de ez idáig a Meridákat, KTM - eket szeretem a legjobban.
Belépő kategóriában Claris van ez a Ride 100 országutinál, minél drágább annál minőségibb/tartósabb shimano váltórendszert kapsz+ a váz geoja jobb, is egyre jobb például a ride 400 már 105-el szerelenek ami egy nagyon jó váltó, de nekem személy szerint a clarissal sincs különösebb bajom,de persze ha azt akarod 10-20 év múlva is jó legyen akkor shimano 105,ultegra,dura-ace ezeket tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!