Csak nekem ilyen drágák ezek a használt országuti kerékpárok?
Csepel torpedo 3* - hoz képest ezek egy rakás xarok és még drágák is, pfüjjn mi folyik itt?
Semmi neuzer whirlwind hogy képzelik ezt?
Kinek mi drága.
Meg azért ma már eljutottunk oda,hogy az országuti bringa nem 10+ kg.
És bizony a minöséget meg kell fizetni.
A csepel torpedo 3 egy vicc, annál még a legolcsóbb decathlonos országúti is jobban megéri.
Az általad említett kerékpár 10,8kg, egyenes kormánnyal?!?! és a shimano leggyengébb termékeivel.
A 20-25éves CrMo országútim könnyebb és jobb rajta a felszerelés, és jóval olcsóbban vettem.
"szimplán hülye" felhasználó te vagy a hülye, ez egy zártkörű buli tűnj innen!
Szóval a minőséget?
Akkor szerez nekem egy nem túl régi Csepel torpedo 3 vagy 4-et olyan 60ért
3-as milyen bicod van?
Sajnos nem nagyon van ilyen áron normális
Egy 20-25 éves corrado soraval szerelve,ráadásul ennél bőven vannak jobb vételek.
Amúgy a csepel torpedo csak azért annyi,mert új/ nem régi. De hiába ha a 20-25éves gép könnyebb, jobb szettel.
Btw. szeintem 55-ért az a raleigh ajándék, ha tényleg 105 van rajta. 60-ért az a csepel se rossz. Ott volt 62-ért az a felújított hercules is ami ráadásul bitang jól néz ki azokkal a kék gumi, bandázs és fehér váz duóval, de ez azonnal el is kelt.
Ráadásul ez csak az 1.oldal volt.
Mi bajod van gyökér?
Neuzer whirlwindek azok ejó kerók sokkal jobb mint a decatlonos retekek amikben a gyorsszár attól törik, hogy kicsavarja az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!