Megéri BMX-et vennem?
Sziasztok!
Jövőre megkezdem egyetemi tanulmányaim, és mindenképpen szeretném a közlekedést, amikor az idő engedi kerékpárral megoldani. Az egyetem-szállás távolság ~1 km, és mivel jelenleg nincs használható állapotban a tulajdonomban semmi, ezért mindenképp vennék egyet.
Szóval, amire használnám:Iskolába járás, városba szaladgálós/chillelős dolog, edzés.
Azért gondoltam BMX-re, mert annak ellenére, hogy a trükkök nem érdekelnek különösebben, és nem vagyok oda az az "extrém" részéért a dolognak, mindig is szerettem sportosan biciklizni, tehát a bunny-hopolós, egykerekezős dolgok azért jöhetnek. Fontos indok még, hogy kis helyen elfér, hogy sokkal jobb minőséget lehet venni, mint amilyen MTB-t lehet venni ugyanennyiből, és talán (bár igazából erről nincs tapasztalatom) kevésbé lopják mint a csili-vili MTB-ket.
Szóval én őt néztem ki magamnak: [link]
Egy szóval az a kérdés, hogy: A fent leírtaknak megfelelően érdemes-e nekem BMX-et vennem, illetve ha igen, akkor mi a véleményetek a linkelt bicikliről?
(Nem vagyok megeresztve anyagilag, de ki tudom spórolni. És inkább veszek 1x minőséget...)
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!