Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Megéri BMX-et vennem?

Tobak112 kérdése:

Megéri BMX-et vennem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jövőre megkezdem egyetemi tanulmányaim, és mindenképpen szeretném a közlekedést, amikor az idő engedi kerékpárral megoldani. Az egyetem-szállás távolság ~1 km, és mivel jelenleg nincs használható állapotban a tulajdonomban semmi, ezért mindenképp vennék egyet.

Szóval, amire használnám:Iskolába járás, városba szaladgálós/chillelős dolog, edzés.

Azért gondoltam BMX-re, mert annak ellenére, hogy a trükkök nem érdekelnek különösebben, és nem vagyok oda az az "extrém" részéért a dolognak, mindig is szerettem sportosan biciklizni, tehát a bunny-hopolós, egykerekezős dolgok azért jöhetnek. Fontos indok még, hogy kis helyen elfér, hogy sokkal jobb minőséget lehet venni, mint amilyen MTB-t lehet venni ugyanennyiből, és talán (bár igazából erről nincs tapasztalatom) kevésbé lopják mint a csili-vili MTB-ket.

Szóval én őt néztem ki magamnak: [link]

Egy szóval az a kérdés, hogy: A fent leírtaknak megfelelően érdemes-e nekem BMX-et vennem, illetve ha igen, akkor mi a véleményetek a linkelt bicikliről?

(Nem vagyok megeresztve anyagilag, de ki tudom spórolni. És inkább veszek 1x minőséget...)

Köszönöm a segítséget!

2017. jan. 7. 05:54
 1/4 anonim ***** válasza:
130-ért príma full extrás normális hasznalt biciklit lehet venni nem bmx-et!Ami raadasul egy rohadt kompromisszumos gép!En biztosan nem ezt valasztanam!
2017. jan. 8. 09:59
 2/4 anonim válasza:
én inkább egy sima biciklit vennék mert a BMX kényelmetlen
2017. jan. 22. 08:52
 3/4 anonim válasza:
Amit kinéztél bicikli egy elég jó komplett bicikli streetre de ennyiből használtan profit kapnál de ugye a használt nem adja át azt az élményt amikor saját kézből tudod hogy ennek semmi baja egy karc nincs rajta mert most vetted, arra számíts ha megveszed hogy sokan kérdezik hogy milyen komolyan bicozol és elég gáz lesz azt mondani hogy csak a suliba járok vele szoval inkább egy mezei montit ajánlok.
2017. jan. 31. 21:18
 4/4 anonim válasza:
inkáb mtb.
2017. márc. 17. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!