Meg eri uj biciklit venni? Vagy hasznaltat inkabb?
200 euro? Az kevés. 60e forintért nagyjából egy jól megépített strapabíró kempingbiciklire futja.
szerintem használt biciklihez is kevés.
Ha értesz hozzá, esetleg az ócskapiacon kifoghatsz egy-egy olcsó jó állapotú nyugati lomizásból származó gépet. az alapnak megfelel, de biztosan hozzá kell majd nyúlni.
Hát szerintem ennyi pénzért a használtat is alaposan meg kell nézni.
De ha te egy hagyományos 28"-as kontrafékes (gúnynevén "tanyabájk") biciklivel is beéred, akkor jó az árfekvés.
ezt nézd át, ahoz képest, milyen típusú kerékpárt akarsz, nagyjából ezekkel az árakkal számolj
60ból bemész egy Deca..lon sportáruházba a Rockrider 340-et elhozod, örülsz!
140-200eFt egy alap MTB akciósan, ha márkát is akarsz fizetni! Amit írtam, az egy fa.sza alu váz alap, de még nem életveszélyes cuccokkal (ellentétben más áruházi bringákkal), lehet rá építkezni, ha cserélnél idővel! Fogsz is, mert kopnak, de ez van. Már nem atomvillanásra gyártanak semmit!
Használtat is vehetsz, de azon azonnal cserélheted a láncot, sort! Rosszabb esetben mindent! Ha kifogsz egy jó használtat legyen az! Abban viszont biztos jobb cucc lesz, csak hát már kopott valamennyit!
inkabb hasznalt....
boltbajaros montim 50e volt, cr-mo váz, 950es XTR es 737es XT keverek alkatreszek, titaniumrugós manitou sx telo, wtb cuccok....
regi, de meg a gyari fekbetet se volt kopott..XD
inkabb egy megkimelt felsokategorias regebbi mint egy shimano tourney-s hulladek ami csak szethullik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!