Egy autószerelőnek, egy biciklit összerakni illene tudni, ha még nagyon nem volt vele dolga?
Cserélgettem 1-2 dolgot,és jött ez,utánanéztem külföldön is ,egy Duncan Cane váz itthon is kb 60-80 e körül adják ,kb 40 ezres cuccomat adnám érte.
A jelenlegi szerszám amit adok érte,nekem feles,a biciklit meg majd használnám.
Duncan Cane váz.
Meg kell néznem,hogy javítás repedés egyéb látható-e.
Komolyabban,így,hogy 1 vázból felépíteni,még nem építettem biciklit.
Mit gondoltok,mennyire lehet nagy was ist das?
Őszintén szólva a leírásodból nem sokat értek, baromi zavaros..
Fő kérdésre válaszolva: egy kerékpár sokkal egyszerűbb szerkezet mint egy autó, könnyen átlátható hogy hogy működik. Egy végzett autószerelő mindenképp műszaki beállítottságú ember és tud bánni a szerszámokkal, szerintem kis utánanézéssel meg tudja oldani. Én a kocsikhoz baromira nem értek, de bicajozni szeretek, és 3-4 év alatt a nulláról(kb kereket nem tudtam felfújni rendesen) eljutottam oda hogy bármit rendbe tudok rakni egy kerékpáron.
Egy kerékpár nem autó.
Megvannak a "trükkjei", hogy mihez hogyan nyúljon az ember -és ezek nem ugyanazok, mint egy autó esetében. Persze kis odafigyeléssel és utánanézéssel menni fog.
Van amit igen és van amit nem.
Alpjaiban egy egyszerű szerkezet a bringa,de vannak olyan részek ahol kell a bringástudás mert különben csak koklerkedés lesz.
Nem azt mondom hogy halál az úton,de egy megbízhatatlan szerkezet vállik belölle.
Am tényleg vannak jó vidik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!