Lehet kapni kormányra pattintható távtartót ha felfordítod a biciklit szerelni?
Most a váltókarok, csengő, lámpa miatt nem tud a kormányra támaszkodni a gép és leszerelni macerás.
Olyasmi dologra gondolok, ami párhuzamos a kormánnyal és rá lehet pattintani távtartónak, hogy azon támaszkodjon a földön ha fejjel lefelé szereled a kerekeket, vagy bármit.
én sem találtam, kerestem képkeresőben. Két csomag 6*10-es papírzsebkendő csomag lett a könyv alapján a jó megfejtés, Puha is volt, meg meg is tartotta a távot.
Szerintem nem borulna fel, ha kellően széles és hosszú lenne, tehát a kormánnyal párhuzamosan futna.
Na mindegy, megtaláltuk a piaci rést! Műanyagfröccsöntők hajrá!
Nincs udvar, csak mini előszoba, sajnos gyakran kell szerelni, mert mindig defekt, van hogy 2 nap alatt 3!
Igaz havonta-két havonta van egy átlagban, de azért nem évi egyről van szó.
Vázat lemosni, láncot áttörölni stb. stb. nem is értem hogy nem fordítjátok soha fel.
Azért köszi!
mondom vegyél kormány-szarvat 3000ft körül már kapsz az olyan széles mint a kormány nem túl sérülékeny (ha alu)
és szabadon állitható,arrol nem beszélve,hogy a kormányon ujjabb fogások is lesznek.
szarv jó ötlet, a másik ami eszembe jutott, hogy van ilyen keményebb szivacsszerű henger, nem jut eszembe hol láttam, az olcsó lenne és csak simán rá lehetne húzni a markolatra, csak a fékkarnál kellene a hengert kivágni.
a fantázianeve: Kormányrúd szerelőpárna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!