Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Lehet kapni kormányra pattinth...

Lehet kapni kormányra pattintható távtartót ha felfordítod a biciklit szerelni?

Figyelt kérdés

Most a váltókarok, csengő, lámpa miatt nem tud a kormányra támaszkodni a gép és leszerelni macerás.

Olyasmi dologra gondolok, ami párhuzamos a kormánnyal és rá lehet pattintani távtartónak, hogy azon támaszkodjon a földön ha fejjel lefelé szereled a kerekeket, vagy bármit.

2016. dec. 14. 20:12
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

én sem találtam, kerestem képkeresőben. Két csomag 6*10-es papírzsebkendő csomag lett a könyv alapján a jó megfejtés, Puha is volt, meg meg is tartotta a távot.

Szerintem nem borulna fel, ha kellően széles és hosszú lenne, tehát a kormánnyal párhuzamosan futna.

Na mindegy, megtaláltuk a piaci rést! Műanyagfröccsöntők hajrá!

Nincs udvar, csak mini előszoba, sajnos gyakran kell szerelni, mert mindig defekt, van hogy 2 nap alatt 3!

Igaz havonta-két havonta van egy átlagban, de azért nem évi egyről van szó.

Vázat lemosni, láncot áttörölni stb. stb. nem is értem hogy nem fordítjátok soha fel.

Azért köszi!

2016. dec. 16. 11:48
 12/14 Wadmalac ***** válasza:
Na például rajtam nem segítene, az országútim kormányán nincs szabad felület, bandázsra semmit nem támasztanék, mert sérülékeny, ahol meg az nincs, ott sebességmérő, pulzusmérő, lámpakonzol, be is telt a szabad hely.
2016. dec. 16. 13:26
 13/14 anonim ***** válasza:

mondom vegyél kormány-szarvat 3000ft körül már kapsz az olyan széles mint a kormány nem túl sérülékeny (ha alu)

és szabadon állitható,arrol nem beszélve,hogy a kormányon ujjabb fogások is lesznek.

2016. dec. 16. 20:09
 14/14 A kérdező kommentje:

szarv jó ötlet, a másik ami eszembe jutott, hogy van ilyen keményebb szivacsszerű henger, nem jut eszembe hol láttam, az olcsó lenne és csak simán rá lehetne húzni a markolatra, csak a fékkarnál kellene a hengert kivágni.

a fantázianeve: Kormányrúd szerelőpárna

2016. dec. 16. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!